یک شرکت غیردولتی فعال در حوزه اینترنت و اطلاع رسانی در آمریکا از طرح اینترنت رایگان برای مناطق مختلف جهان خبر داد و زمان اجرای مرحله آزمایشی این طرح را اواسط سال ۲۰۱۵ عنوان کرد. به نقل از واحد مرکزی خبر، صندوق سرمایه گذاری توسعه رسانه، که مقر آن در نیویورک قرار دارد، نام طرح خود را «اوترنت» عنوان کرده است.
ژاله علی اصل، دستیار تخصصی طب سنتی گفت: غذایی که شخص با میل و اشتها مصرف می کند، معده بهتر آن را می پذیرد و هضم آن نیز بهتر صورت می پذیرد و غذایی که فرد با بی میلی مصرف می کند، معده آن را به خوبی قبول نمی کند و هضم آن نیز با مشکل روبه رو می شود.
دستیار تخصصی طب سنتی اظهار کرد: غذای فرد سالم از نظر کیفیت باید سازگار با بدن باشد، همچنین غذا نباید بی مزه باشد؛ چرا که موجب کاهش اشتها، سستی و کسالت اعضا می شود. علی اصل افزود: افراد از مصرف زیاد ترشی، شیرینی، غذای شور و غذای چرب اجتناب کنند، همچنین برای حفظ تندرستی در یک وعده چندین غذای مختلف با هم خورده نشود.
وی گفت: در حالت سلامتی غذاهای سازگار با مزاج سلامتی بدن را حفظ می کند، مثلاً مزاج گرم و خشک غذای گرم و خشک مصرف کنند، ولی در زمان بیماری غذای ضد مزاج مانند غذاهایی با مزاج سرد و تر مصرف شود. دستیار تخصصی طب سنتی ایران خاطرنشان کرد: پرهیز در افراد سالم موجب ضعف قوا و لاغری بدن می شود، همچنین موجب تضعیف حرکات نفسانی و ضعف بدن خواهد شد، در این راستا پرهیز بی جا موجب کاهش گوشت و خون در بدن می شود و بدن را به سمت بیماری پیش می برد و بهبودی و دفع بیماری ها غیرممکن یا مشکل خواهد شد.
منبع : سیمرغ
بازنشر : ایران گراند
دانستنی هایی درباره ظروف مسین
معروف
است که پزشکان به کسانی که از درد مفاصل رنج میبرند، داشتن یک دستبند
مسی را توصیه میکنند و دلیل این امر را هم کمبود یونهای مسی در خون ذکر
میکنند که با تماس دستبندهای مسی با پوست بخشی از این کمبود جبران شده و
از درد مفاصل کاسته میشود.
از سوی دیگر محققان، یکی از علتهای بروز بیماری آلزایمر را رسوب یونهای آلومینیوم در مغز عنوان میکنند.
تا چند دهه پیش، مردم کشور ما رسم داشتند برای پخت غذا مخصوصاً خورشت و آش
از قابلمههای مسی استفاده میکردند و یک کفگیر آهنی داشتند به نام حسوم
که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار میگرفت ...
هیچکس نمیدانست چرا باید این کفگیر درون قابلمه مسی قرار بگیرد، فقط میدانستند برای پخت غذا خیلی لازم میباشد.
داستان از این قراره که بدن (مخصوصاً مغز) برای سلامت و نشاط و کنترل
اسیدلاکتیک و کورتیزول به ۶ میلیارد یون مس نیاز دارد و به همین نسبت یون
آهن.
کمبود یون مس باعث میشه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگی و
کسالت کنید و مدام دهندره کنید. در ضمن هیچ کارخانه دارویی نمیتونه از
یون یک عنصر برای شما قرص تهیه کنه ... و اونی که مثلاً به اسم قرص آهن به
خورد شما میدهند، شامل مولکول آهن هستش که برای بدن هیچ کاربردی نداره.
ولی تا این جا بدونید که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسی، از یون آزاد
شده این ظرف استفاده میکند و در بدن شما فوقالعاده احساس نشاط و انرژی
ایجاد میکنه، دیگه از اون دهندرگی و خمیازه و کسالت خبری نیست و باعث طول
عمر مفید و سلامتی جسمی می شود.
ولی یک دفعه توی دهه ۵٠ از این
نون خشکیها اومدند و داد میزدند (قابلمه مسی ....... کفگیر آهنی خریداریم
...) و با یک قیمت مناسب این قابلمهها را خریدند و به جاش قابلمه
آلمینیومی میدادند که بهش میگفتند روحی. هیچ کس توی اون دهه نفهمید این
همه قابلمه مسی کجا قراره بره؟ بعدش هم که الان ظرفهای استیل و تفلون و
این مزخرفات اومده که مدعی هستند غذا توش زود میپزه و به کف ظرف نمیچسبه.
ولی مردم ما خبر ندارند که همین یونهای مضر در این ظروف عامل سرطان هستند
و به راحتی یون سرب و آلمینیوم و ... میتونند در جا، یک کودک ۶ ماهه را
ظرف یک سال به بیماریهای کمبود خونی و سرطان و یک فرد بزرگسال را در طی ۵
سال به بیماریهای کبدی و خونی و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان.
من به همه دوستان پیشنهاد میکنم حتماً برای پخت غذا (مخصوصاً غذاهای آبکی)
از قابلمه مسی و کفگیر آهنی استفاده کنند. حداقل برای یک بار هم شده تا
ظرف سه روز اثر آن را روی بدن خودتون ببینید.
حالا جالبه توی شمال
ایران موقع پخت خورشت (مخصوصاً فسنجون) یک تیکه آهن یا نعل اسب میاندازند
وسط خورشت تا حسابی رنگ بگیره ... این کار باعث آزاد شدن یونهای آهن و
سلامتی بدن میشود. اگر دقت کنید مردم مازندران و گیلان تقریباً در حد صفر
دچار بیماریهای خونی و سرطان خون میشوند.
بر اساس تحقیقات انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در ایران، عرق بهار نارنج در کاهش استرس قبل از عمل جراحی نقش موثری ایفا می کند.
هدف از انجام این مطالعه که بر روی 60 بیمار 14 تا 48 ساله کاندید جراحی انجام شد، مقایسه اثر ضد اضطراب عرق بهار نارنج با داروی دیازپام بود. جمعیت مورد مطالعه به طور تصادفی به دو گروه 30 نفره تقسیم شدند. دو ساعت قبل از عمل جراحی به گروه یک 100 سی سی عرق بهار نارنج و به گروه دو محلول یک قرص 5 میلی گرمی دیازپام در 100 سی سی آب داده شد. میزان اضطراب و علایم حیاتی بیماران دو ساعت پس از دریافت دارو مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج نشان داد که عرق بهار نارنج به اندازه داروی دیازپام در کاهش استرس مفید و موثر است.
منبع : سیمرغ
بازنشر : ایران گراند