دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

طرح اینترنت رایگان برای همه جهان





طرح اینترنت رایگان برای همه جهان

یک شرکت غیردولتی فعال در حوزه اینترنت و اطلاع رسانی در آمریکا از طرح اینترنت رایگان برای مناطق مختلف جهان خبر داد و زمان اجرای مرحله آزمایشی این طرح را اواسط سال ۲۰۱۵ عنوان کرد. به نقل از واحد مرکزی خبر، صندوق سرمایه گذاری توسعه رسانه، که مقر آن در نیویورک قرار دارد، نام طرح خود را «اوترنت» عنوان کرده است.


به گزارش پایگاه خبری ایلاف، بر اساس اطلاعات به دست آمده از طرح اینترنت رایگان برای کره زمین، شبکه ای از ماهواره های کوچک در مناطق مختلف و در فاصله نزدیک به کره زمین مستقر خواهند شد. این ماهواره ها سیگنال های مختلف را از ایستگاه های مختلف زمینی دریافت و در مناطق مختلف جهان توزیع خواهند کرد.

هارلان ماندل مدیر اجرایی صندوق سرمایه گذاری توسعه رسانه درباره این طرح گفت:« این طرح به کاربران اجازه می دهد بدون نظارت شرکت و موسسه خاصی اطلاعاتشان را به دست آورند؛ ضمن این که در این طرح از تمام اطلاعات خصوصی کاربران محافظت خواهد شد . با ارائه این طرح تمام نقاط کره زمین حتی دورافتاده ترین مکان های جغرافیایی هم می توانند از اینترنت استفاده کنند و سازمان ما علاقه مند است مجری این طرح باشد که در واقع انقلابی در عرصه رسانه است».

این طرح درمرحله اول فقط ارائه اطلاعات از ماهواره به کاربر را پشتیبانی خواهد کرد؛ اما در مرحله دوم دوجانبه عمل خواهد کرد.

بر اساس اطلاعات این شرکت آمریکایی، در حال حاضر ۶۰ درصد جمعیت کره زمین به اینترنت دسترسی ندارند که در این زمینه دلایل مختلفی نقش دارد. گرانی اینترنت و محدودیت دولت ها در استفاده از اینترنت از جمله این دلایل به شمار می آید.

غذاهای مناسب در طب سنتی



غذاهای مناسب در طب سنتی

ژاله علی اصل، دستیار تخصصی طب سنتی گفت: غذایی که شخص با میل و اشتها مصرف می کند، معده بهتر آن را می پذیرد و هضم آن نیز بهتر صورت می پذیرد و غذایی که فرد با بی میلی مصرف می کند، معده آن را به خوبی قبول نمی کند و هضم آن نیز با مشکل روبه رو می شود.

دستیار تخصصی طب سنتی اظهار کرد: غذای فرد سالم از نظر کیفیت باید سازگار با بدن باشد، همچنین غذا نباید بی مزه باشد؛ چرا که موجب کاهش اشتها، سستی و کسالت اعضا می شود. علی اصل افزود: افراد از مصرف زیاد ترشی، شیرینی، غذای شور و غذای چرب اجتناب کنند، همچنین برای حفظ تندرستی در یک وعده چندین غذای مختلف با هم خورده نشود.

وی گفت: در حالت سلامتی غذاهای سازگار با مزاج سلامتی بدن را حفظ می کند، مثلاً مزاج گرم و خشک غذای گرم و خشک مصرف کنند، ولی در زمان بیماری غذای ضد مزاج مانند غذاهایی با مزاج سرد و تر مصرف شود. دستیار تخصصی طب سنتی ایران خاطرنشان کرد: پرهیز در افراد سالم موجب ضعف قوا و لاغری بدن می شود، همچنین موجب تضعیف حرکات نفسانی و ضعف بدن خواهد شد، در این راستا پرهیز بی جا موجب کاهش گوشت و خون در بدن می شود و بدن را به سمت بیماری پیش می برد و بهبودی و دفع بیماری ها غیرممکن یا مشکل خواهد شد.

 

منبع : سیمرغ

بازنشر : ایران گراند

اضطراب شما را می‌کشد



براساس تحقیقات جدید اضطراب و نگرانی باعث بروز سکته مغزی می‌شود.مطالعاتی که در 22 ساله اخیردر سه مرکز دانشگاهی معتبر جهان انجام شده است، نشان می‌دهد که با بالا رفتن میزان اضطراب خطر بروز سکته مغزی بسیار بالا می‌رود.
مجله سیب سبز: آیا اضطراب و نگرانی باعث سکته می‌شود؟ بله،براساس تحقیقات جدید اضطراب و نگرانی باعث بروز سکته مغزی می‌شود.مطالعاتی که در 22 ساله اخیردر سه مرکز دانشگاهی معتبر جهان  انجام شده است، نشان می‌دهد که با بالا رفتن میزان اضطراب خطر بروز سکته مغزی بسیار بالا می‌رود و امکان سکته قلبی نیز افزایش می‌یابد.

7 توصیه ساده که جان‌تان را نجات می‌دهد

اگر احساس می‌کنید که به میزان زیادی مضطرب، نگران و مشوش هستید، حتما با پزشک خود یا یک روان شناس مشاوره صحبت کنید تا راه‌های کاهش اضطراب و استرس را به شما آموزش دهد. همچنین می‌توانید با عمل کردن به 7 توصیه ساده‌ای که انجمن بیماری‌های قلبی آمریکا برای جلوگیری از سکته قلبی و مغزی انجام داده است، سلامت خود را حفظ کنید.

فعالیت فیزیکی خود را بیشتر کنید:
سعی کنید 5 روز در هفته و هر دفعه حداقل به مدت 30 دقیقه ورزش‌های هوازی مثل پیاده‌روی انجام داده و 2 روز در هفته هم به ورزش‌های قدرتی برای تقویت عضلات‌تان بپردازید. برای این که بتوانید به مدت طولانی به این برنامه ادامه دهید، حتما ورزشی را انتخاب کنید که از آن لذت ببرید و دوستان و فامیل‌تان را هم تشویق کنید تا با شما در انجام این ورزش همراه شوند.

غذاهای سالم بخورید:
سبزیجات و میوه‌های تازه بیشتر مصرف کرده و سعی کنید در رژیم خود از لبنیات کم‌چرب و غذاهای فیبردار و تهیه شده از آرد غلات کامل و گوشت‌ها و محصولات پروتئینی بی‌چربی استفاده کنید.یادتان باشد یک فهرست از غذاهایی که هر روز مصرف می‌کنید، تهیه کنید تا بدانید رژیم غذایی شما چه تغییراتی کرده است.

وزن‌تان را پایین بیاورید: با ورزش و یک رژیم متعادل وزن خود را پایین بیاورید. از گرفتن رژیم‌های سخت بپرهیزید؛ چراکه برای یک مدت طولانی نمی‌توانید به آن ادامه دهید.

حواس‌تان به کلسترول باشد:
بهتر است بعد از 20 سالگی حداقل هر 5 سال یک بار آزمایش خون داده و کلسترول خود را چک کنید. اگر کلسترول‌تان بالا است، از خوردن چربی‌های اشباع و ترانس و غذاهایی که برای سلامت قلب شما مضر است، پرهیز کنید. همچنین می‌توانید با تجویز پزشک خود از داروهای پایین آورنده کلسترول نیز استفاده کنید.

سیگار نکشید: می‌توانید برای ترک سیگار از پزشک خود یا مراکزی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، کمک بگیرید.

مواظب فشار خون‌تان باشید: اگر فشار خون بالا دارید، سعی کنید وزن خود را حتی چند کیلو هم شده پایین بیاورید. همچنین توصیه می‌شود تحرک بیشتری داشته باشید و از استرس خود کم کنید. مصرف الکل و تنباکو را نیز به حداقل برسانید. بعضی افراد می‌توانند با تجویز پزشک متخصص از دارو استفاده کنند.

قند خون خود را پایین بیاورید:
اگر اضافه وزن دارید، حتما هر 3 سال یک بار قند خون خود را آزمایش کنید. البته این کار برای سنین 45 سال به بالا بسیار ضروری است. اگر در آزمایش  قند خون شما بالا باشد ،همان دستوراتی را که برای فشارخون بالا داده شد ، انجام دهید.

این خطر جدی است

 سکته مغزی یکی از عوامل اصلی مرگ و میر و ناتوانی در سرتاسر جهان شناخته شده است.بر اساس آخرین آمار انجمن بیماری‌های قلبی و عروقی ایالات‌متحده، هر ساله حدود هشتصدهزارنفر در آمریکا دچار سکته مغزی می‌شوند و این یعنی درهر 4 دقیقه یک آمریکایی بر اثر سکته مغزی جان خود را از دست می‌دهد. براساس مطالعات انجام شده، البته سیاه پوستان آمریکایی بیشتر از سفید پوستان در معرض خطر سکته هستند.  در آخرین مطالعات محققان اطلاعات به‌دست آمده از تحقیقی که توسط موسسه تغذیه و سلامت ملی ایالات متحده انجام شده بود را مورد بررسی قرار دادند. این اطلاعات شامل مصاحبه‌ها، آزمایش خون و گزارش معاینات این افراد بود. برای اندازه‌گیری سطح اضطراب از یک تست روان شناسی معتبر استفاده کردند تا بتوانند سلامت کلی روانی آن ها را ارزیابی کنند. علائم اضطراب شامل احساس نگرانی، فشار و استرس روحی غیر طبیعی است. بررسی‌های بعدی روی این گروه که در ادامه این مطالعه طی 16 سال انجام شده است، نشان می‌دهد افرادی از این گروه که دارای علائم اضطراب بودند،  بیشتر دچار سکته مغزی شده‌اند. محققان در نهایت به این نتیجه رسیدند که با بالا رفتن اضطراب به میزان قابل توجهی خطر سکته مغزی  حدود 17درصد افزایش می‌یابد. همچنین مشخص شد که تعداد زیادی از افراد مضطرب سیگاری بوده و فعالیت فیزیکی کمی‌دارند که البته این مسئله ربطی به ارتباط سکته مغزی با اضطراب ندارد.

اضطراب باعث سکته قلبی هم می‌شود

بر اساس مطالعات محققان هلندی اضطراب برای سلامت قلب هم مضر است. آن ها با بررسی 21 تحقیق انجام شده در این زمینه به این نتیجه رسیدند که اضطراب می‌تواند باعث بروز یا تشدید بیماری عروق کرونری قلب و همچنین مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی شود. براساس آمار افراد مضطرب در مقایسه با افرادی که اضطراب کمتری دارند، 26درصد بیشتر دچار بیماری کرونری قلب می‌شوند و 48درصد بیشتر در اثر بیماری‌های قلبی جان خود را از دست می‌دهند.

بیماران قلبی نباید اضطراب داشته باشند

بر اساس نتایج مطالعاتی که توسط دکتر لانا واتکینز از استادان علوم رفتاری و روان پزشکی در مرکز پزشکی دوک انجام شده است، اضطراب در افرادی که دارای بیماری‌های قلبی هستند، باعث افزایش خطر مرگ می‌شود.

3 سال مطالعه و بررسی وضعیت این بیماران قلبی نشان داده است که وجود علائم اضطراب باعث 2برابر شدن خطر مرگ شده و چنانچه اضطراب با افسردگی همراه باشد، این احتمال 3 برابر می‌شود. افراد مضطرب بیشتر احتمال دارد مشکلات قلبی داشته باشند و بیماران قلبی-عروقی هم اگر اضطراب داشته باشند، در خطر بیشتری هستند.

حتی کمی‌اضطراب هم خطرناک است

نتایج جدیدترین تحقیقاتی که ارتباط اضطراب با سکته را مورد بررسی قرار داده‌اند، نشان می‌دهد که احتمال بروز سکته مغزی در افراد مضطرب حدود 33درصد بیشتر از افرادی است که اضطراب ندارند و آرام‌تر هستند. مطالعات قبلی ارتباط افسردگی با بروز سکته را مورد بررسی قرار داده‌اند، اما مطالعات جدیدی که نتایج آن در مجله انجمن بیماری‌های قلبی ایالات‌متحده به چاپ رسیده است، مشخص می‌کند که اضطراب یک فاکتور کاملا مستقل بوده و باید جدا از افسردگی مورد مطالعه قرار گیرد. دکتر مایا کمبایس یکی از محققان ارشد این مجله می‌گوید حتی کمی‌اضطراب هم خطر بروز سکته مغزی را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد. پس شناخت علائم اضطراب و راه‌های درمان آن برای سلامت افراد بسیار مهم است و توصیه می‌شود اگر اضطراب در فردی بیشتر شده یا برای مدت طولانی برطرف نشده ،حتما فرد مورد بررسی و درمان قرار گیرد. این کار هم باعث بالا رفتن کیفیت زندگی فرد و هم کاهش خطر سکته‌های قلبی و مغزی می‌شود.

دانستنی هایی درباره ظروف مسین



دانستنی هایی درباره ظروف مسین

معروف است که پزشکان به کسانی که از درد مفاصل رنج می‌برند، داشتن یک دست‌بند مسی را توصیه می‌کنند و دلیل این امر را هم کمبود یون‌های مسی در خون ذکر می‌کنند که با تماس دست‌بندهای مسی با پوست بخشی از این کمبود جبران شده و از درد مفاصل کاسته می‌شود.

از سوی دیگر محققان، یکی از علت‌های بروز بیماری آلزایمر را رسوب یون‌های آلومینیوم در مغز عنوان می‌کنند.

تا چند دهه پیش، مردم کشور ما رسم داشتند برای پخت غذا مخصوصاً خورشت و آش از قابلمه‌های مسی استفاده می‌کردند و یک کفگیر آهنی داشتند به نام حسوم که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار می‌گرفت ...

هیچ‌کس نمی‌دانست چرا باید این کفگیر درون قابلمه مسی قرار بگیرد، فقط می‌دانستند برای پخت غذا خیلی لازم می‌باشد.

داستان از این قراره که بدن (مخصوصاً مغز) برای سلامت و نشاط و کنترل اسیدلاکتیک و کورتیزول به ۶ میلیارد یون مس نیاز دارد و به همین نسبت یون آهن.

کمبود یون مس باعث میشه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگی و کسالت کنید و مدام دهن‌دره کنید. در ضمن هیچ کارخانه دارویی نمی‌تونه از یون یک عنصر برای شما قرص تهیه کنه ... و اونی که مثلاً به اسم قرص آهن به خورد شما می‌دهند، شامل مولکول آهن هستش که برای بدن هیچ کاربردی نداره.

ولی تا این جا بدونید که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسی، از یون آزاد شده این ظرف استفاده می‌کند و در بدن شما فوق‌العاده احساس نشاط و انرژی ایجاد می‌‌کنه، دیگه از اون دهن‌درگی و خمیازه و کسالت خبری نیست و باعث طول عمر مفید و سلامتی جسمی می شود.

ولی یک دفعه توی دهه ۵٠ از این نون خشکی‌ها اومدند و داد می‌زدند (قابلمه مسی ....... کفگیر آهنی خریداریم ...) و با یک قیمت مناسب این قابلمه‌ها را خریدند و به جاش قابلمه آلمینیومی می‌دادند که بهش می‌گفتند روحی. هیچ کس توی اون دهه نفهمید این همه قابلمه مسی کجا قراره بره؟ بعدش هم که الان ظرف‌های استیل و تفلون و این مزخرفات اومده که مدعی هستند غذا توش زود می‌پزه و به کف ظرف نمی‌چسبه. ولی مردم ما خبر ندارند که همین یون‌های مضر در این ظروف عامل سرطان هستند و به راحتی یون سرب و آلمینیوم و ... می‌تونند در جا، یک کودک ۶ ماهه را ظرف یک سال به بیماری‌های کمبود خونی و سرطان و یک فرد بزرگسال را در طی ۵ سال به بیماری‌های کبدی و خونی و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان.

من به همه دوستان پیشنهاد می‌کنم حتماً برای پخت غذا (مخصوصاً غذاهای آبکی) از قابلمه مسی و کفگیر آهنی استفاده کنند. حداقل برای یک بار هم شده تا ظرف سه روز اثر آن را روی بدن خودتون ببینید.

حالا جالبه توی شمال ایران موقع پخت خورشت (مخصوصاً فسنجون) یک تیکه آهن یا نعل اسب می‌اندازند وسط خورشت تا حسابی رنگ بگیره ... این کار باعث آزاد شدن یون‌های آهن و سلامتی بدن می‌شود. اگر دقت کنید مردم مازندران و گیلان تقریباً در حد صفر دچار بیماری‌های خونی و سرطان خون می‌شوند.

این عرق گیاهی، ضد استرس است



این عرق گیاهی، ضد استرس است

بر اساس تحقیقات انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در ایران، عرق بهار نارنج در کاهش استرس قبل از عمل جراحی نقش موثری ایفا می کند.

هدف از انجام این مطالعه که بر روی 60 بیمار 14 تا 48 ساله کاندید جراحی انجام شد، مقایسه اثر ضد اضطراب عرق بهار نارنج با داروی دیازپام بود. جمعیت مورد مطالعه به طور تصادفی به دو گروه 30 نفره تقسیم شدند. دو ساعت قبل از عمل جراحی به گروه یک 100 سی سی عرق بهار نارنج و به گروه دو محلول یک قرص 5 میلی گرمی دیازپام در 100 سی سی آب داده شد. میزان اضطراب و علایم حیاتی بیماران دو ساعت پس از دریافت دارو مورد بررسی قرار گرفت.

نتایج نشان داد که عرق بهار نارنج به اندازه داروی دیازپام در کاهش استرس مفید و موثر است.

 

منبع : سیمرغ

بازنشر : ایران گراند