دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

مثبت باشید تا مثبت باز پس گیرید

مثبت باشید تا مثبت باز پس گیرید



مقاله ای تکان دهنده از ولفگانگ پاولی...

برنده جایزه نوبل فیزیک در سال ۱۹۴۵ که به خاطر کشف قانون جدیدش به نام:

اصل انحصاری پاولی که مورد تشویق آلبرت انیشتین هم قرار گرفت , معروف است.


پاولی می گوید: هر چیزی در جهان , ارتعاش مخصوص به خودش را دارد. همه  الکترون ها دارای سه ویژگی هستند ؛ به نام های:

سطح انرژی
چرخش
مدار

که فیزیک دان ها بر اساس این سه ویژگی , عدد کوانتوامی هر الکترون را محاسبه می کنند و به دست می آورند.


پاولی می گوید: هیچ دو الکترونی در جهان هستی دارای عدد کوانتوامی یکسانی نیست.

پاولی مثالی می زند و می گوید :

سیبی را بر می داریم و از میان میلیارد ها الکترونی که درون آن است، فقط یکی را انتخاب می کنیم.
فرض کنید نام آن الکترون را بگذاریم "اریک"....

عدد کوانتوامی اریک عددی بسیار بسیار طولانی است، اما برای این که کارمان را اینجا ساده کنیم، فرض کنید آن عدد بزرگ 23 باشد.
پاولی ثابت کرد در هیچ کجای جهان هستی , حتی در ستاره ای در کهکشان , نه تنها هیچ سیب دیگری , بلکه هیچ شیئی دیگر پیدا نمی کنید که الکترونش عدد کوانتوامی آن 23 باشد.

حال اگر دستمالی برداریم و سیب را برق بیندازم , از اصطکاک ایجاد شده , انرژی حاصل می شود و این انرژی عدد کوانتوامی اریک را ارتقا داده و به مثلا 26 می رساند.و درست در همان لحظه تنها الکترونی که در جهان هستی با عدد کوانتوامی 26 بوده , دستخوش تغییر می شود.


جهان ما برای حفظ توازن خود , لحظه به لحظه آرایش خود را تغییر می دهد.پاولی با اثبات این موضوع جایزه نوبل فیزیک گرفت و گفت: 

اگر هر الکترونی دارای ارتعاش منحصر به فرد خود باشد, پس هر شیئی در جهان واجد ارتعاش مخصوص به خود است.

و اما نتیجه گیری :

وقتی یک سیب با یک اصطکاک کوچک , تغییر پیدا می کند , بنابراین وقتی که من فرزندم را در آغوش می گیرم و می بوسم , و یا وقتی که همسرم را می بخشم...

و یا وقتی که به همسایه ام ناسزا می گویم و یا وقتی که دست خودم را خارش می دهم....
در واقع دارم دستور زنجیره ای از تغییرات را به جهان هستی می دهم.
هر اندیشه ای که از ذهن ما می گذرد , الکترون هایی را در گستره جهان هستی به ارتعاش در می آورد و دستخوش تغییر می کند.

اندیشه فقط بر ماده تاثیر نمی گذارد، بلکه اندیشه خود ماده است.


غم و غصه مرا غمگین می کند و این بزرگ ترین اشتباهی است که در من اتفاق می افتد.

غم و اندوه باید مرا هشیارتر کند؛ چون وقتی زخمی می شویم، آگاه تر می شویم.اندوه نباید بیچارگی را بیشتر کند.

بنابراین رنج را تحمل نکنید، بلکه آن را دریابید...چون رنج کشیدن فرصتی است برای هوشیارتر شدن.(فلسفه بودا).

حرف آخرم:

اگر به جای محبتی که با کسی کرده اید , از او بی مهری دیدید ,ناامید از محبت کردن نشوید؛
 چون برگشت آن را از فرد دیگری , در یک رابطه دیگر و در یک موضوع دیگر , خواهید دید .



به خاطر همین می گویند علم بر آموزه های فلاسفه مهر تأیید می زند .چون فلاسفه همیشه معتقدند همه چیز در جهان هستی به هم مرتبط است.
تمام انرژی هایی که از شما ساطع می شود به شما باز می گردد

مثبت باشید تا مثبت باز پس گیرید.

مردم دنیا از لنز دوربین (8)

 

برترین ها: شاید شما هم روزی دست به دوربین شده و یا اتفاقی عکس هایی از گوشه و کنار شهر یا محلی که برای تفریح یا کار و... رفته اید، گرفته باشید و دوست داشته اید که آن را با مردم جهان به اشتراک بگذارید. عکس هایی که در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد، به وسیله مردم اقصی نقاط جهان گرفته و به اشتراک گذاشته شده است.

برگزاری مراسم یادبود حمله اتمی به ناکازاکی و هیروشیما - بلژیک

مردم دنیا از لنز دوربین (8)


اجرای موسیقی در خیابان توسط کمپانی پیانو برادران جان - کالیفرنیا

مردم دنیا از لنز دوربین (8)


کاپیتان چونجا در حال استراحت و همچنان منتظر برای بادی که بادبان قایقش را برافراشته کند و به حرکت درآورد - آفریقا

مردم دنیا از لنز دوربین (8)


کودکان فلسطینی در حال خواندن قرآن در مسجدی در مرکز غزه

مردم دنیا از لنز دوربین (8)


جشن و پایکوبی مردم برای افتتاح کانال جدید سوئز - مصر

مردم دنیا از لنز دوربین (8)


تلاش کودکان برای بالا رفتن از حصار فلزی برای تماشای بازی فئتبال - نیویورک

مردم دنیا از لنز دوربین (8)


زنی که در مقابل خانه اش ایستاده است - غنا

مردم دنیا از لنز دوربین (8)


دامیا، زنی 82 ساله در حال تفت دادن برگ های درخت مو برای شام - لبنان

مردم دنیا از لنز دوربین (8)


یک روز بارانی، ایستگاه اتوبوس - نیویورک

مردم دنیا از لنز دوربین (8)


بعضی وقت ها فکر می کنیم که فقر، گرسنگی بی خانمانی و برهنگی است. در حالی که دوست داشته نشدن، خواسته نشدن و مورد توجه قرار گرفتن بزرگ ترین فقر است - هند

مردم دنیا از لنز دوربین (8)


هرگز برای یادگیری عکاسی زود نیست - استرالیا
مردم دنیا از لنز دوربین (8)

فروشگاه ماهی - روسیه
مردم دنیا از لنز دوربین (8)
نوجوانان در حال سلفی گیری - آمریکای لاتین

مردم دنیا از لنز دوربین (8)

آماده شدن برای دل زدن به دریا برای صید ماهی - کنیا

مردم دنیا از لنز دوربین (8)

زنان در حال آرایش در داخل مترو - آمریکای لاتین

مردم دنیا از لنز دوربین (8)

یک فنجان چایی در نردیکی پل گالاتا - استانبول

مردم دنیا از لنز دوربین (8)
 

شیرین های گل و گلاب (3)

 
گلاب یکی از مواد جدا نشدنی برای درست کردن حلواها و بعضی شیرینی هاست. بلند شوید و گلاب را از داخل یخچال بیرون بیاورید و انواع دسر، شیرینی، نان و نوشیدنی را که در آن ها از گل سرخ یا گلاب استفاده شده است ، درست کنید.
 
 
مجله آشپزی مثبت:

مهشید  امیری:


حلوای گلاب و آرد نخودچی
شیرین های گل و گلاب (3)

مواد لازم
  • 2 پیمانه  آرد نخودچی  
  • 100 گرم روغن صاف قنادی یا کره
  • 2 /1 پیمانه روغن مایع
  • 1 پیمانه شربت حلوا

مواد لازم برای شربت حلوا
  •  1 پیمانه شکر
  • 1 پیمانه آب
  • 2/1 پیمانه گلاب
  • 1 ق س زعفران محلول در آب

طرز تهیه شربت حلوا 
در یک قابلمه مناسب آب، شکر و گلاب را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، 5 دقیقه زمان بدهید تا شربت خوب بجوشد و قوام بیاید. در آخر زعفران را اضافه و خوب مخلوط کنید، سپس شربت را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا ولرم شود.


طرز تهیه  حلوای نخودچی
1.  آرد نخودچی را در یک تابه گود یا یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شده و رنگ آن قهوه ای روشن شود، سپس روغن مایع و روغن صاف یا کره را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا با آرد مخلوط شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.


2.  اکنون شربت را به حلوا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شده و یکدست شود.

3.  قالب های سیلیکونی را در یک سینی قرار داده و داخل آن ها را با حلوا پر کنید. چند بار سینی را روی میز کار خوب تکان دهید تا حلوا به طور یک دست داخل قالب قرار گیرد.

4. قالب ها را در یخچال بگذارید تا حلوا خنک و بسته شود . در آخر داخل نان های تارت یا نان های میکادو را با این حلواهای آماده شده پر کرده و با مرواریدهای خوراکی تزیین کنید.

لیلا هوشیاری:


باقلوای  لانه ای با طعم گل سرخ

شیرین های گل و گلاب (3)

مواد لازم
  • 250 گرم رشته کادایف
  • 100 گرم کره آب شده
  • 100 گرم پسته خرد شده
  • 1 ق چ پودر هل
  • 1 ق م پودرگل

مواد لازم برای تهیه شربت
  • 1 پیمانه شکر
  • 2 /1 پیمانه آب
  • 3 /1 پیمانه گلاب

طرز تهیه:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک ظرف مناسب رشته کادایف را با کره آب شده مخلوط کنید. در یک ظرف دیگر پسته خرد شده را با پودر گل و پودر هل مخلوط کرده و سپس آن را کنار بگذارید.

2. حالا مقداری از رشته های آغشته به کره را داخل قالب های مافین به صورت حلقه ای قرار داده و با انگشتانتان به آن حالت دهید تا دور تا دور قالب را بپوشاند. اکنون قالب ها را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا رنگ رشته ها طلایی شود، سپس آن ها را از فر در آورید.

3. رشته ها را از داخل قالب درآورده و داخل ظرف های مورد نظرتان قرار دهید. حالا مقداری شربت سرد روی آنها بریزید. در انتها مقداری از مخلوط پسته را روی هر کدام از آن ها قرار داده، سرو کنید.

دستور تهیه شربت
شکر و آب را در یک قابلمه کوچک مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا کمی غلیظ شود. در انتها گلاب را هم به مواد اضافه کنید و کمی دیگر صبر کنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.


نوشیدنی  تخم شربتی با طعم توت فرنگی

شیرین های گل و گلاب (3)

مواد لازم
  • 400 گرم توت فرنگی
  • 2  /1 پیمانه ریحان تازه خرد نشده
  • 8 پیمانه  آب
  • 4 /1 پیمانه تخم شربتی
  • 3-1 ق س عسل
  • 3 ق س گلاب

طرز تهیه:

1.   ابتدا توت فرنگی ها را خوب بشویید، سپس آن ها را به صورت حلقه حلقه خرد کنید. ریحان ها را هم بشویید و بعد از آن که آب اضافی شان خارج شد،با چاقو تیز برگ ها را نصف کنید.

2. حالا توت فرنگی های خرد شده را همراه با 7 پیمانه آب و ریحان خرد شده داخل یک ظرف مناسب مانند یک پارچ بریزید و آن را به مدت یک شبانه روز داخل یخچال قرار دهید.

3. اکنون توت فرنگی ها و ریحان ها ی خرد شده را از پارچ خارج کنید. در صورت تمایل می توانید بگذارید تا توت فرنگی و ریحان داخل پارچ بمانند.

4. در یک ظرف مناسب تخم شربتی را همراه با یک پیمانه آب، عسل و گلاب مخلوط کرده، به مدت 15-10 دقیقه صبر کنید، سپس مخلوط حاصل را داخل پارچ حاوی مخلوط توت فرنگی بریزید و خوب هم بزنید.

5.  نوشیدنی را داخل لیوان های مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

یه جور دیگه

به جای عسل می توانید از شکر استفاده کنید. مقدار شکر بستگی به ذائقه تان دارد.

نوشیدنی شیر پسته با طعم گلاب

شیرین های گل و گلاب (3)

مواد لازم
  • 1پیمانه مغز پسته خام
  • 2 پیمانه شیر
  • 1 ق س  هل
  • 3 ق س گلاب
  • 2-1 ق س شکر

طرز تهیه:

1.  ابتدا پسته را از شب قبل یا به مدت 4-3 ساعت در یک  کاسه با مقداری آب بگذارید تا خیس بخورد، سپس آن را در سبدی بریزید تا آب اضافی آن ها کاملا گرفته شود.

2. دانه های هل را از غلاف دور آن جدا کرده، آن ها را خوب بکوبید و در یک کاسه کوچک بریزید.

3. حالا پسته، شیر، پودر هل، گلاب و شکر را داخل مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا نوشیدنی یکدستی حاصل شود.

4. نوشیدنی را داخل لیوان هایی که برای سرو کردن آماده کرده اید بریزید و سرو کنید.

یه جور دیگه

به جای شکر از یک ق س عسل هم می توانید استفاده کنید.

فوت و فن

اگر می خواهید نوشیدنی شما مقوی تر و خوشمزه تر شود، یک عدد موز خرد شده داخل آن بریزید. 

لیلا هوشیاری:


نان رول سیب و گل

شیرین های گل و گلاب (3)

مواد لازم
  • 2  /1 1 پیمانه شیر
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 1 ق چ نمک
  • 1 ق غ س سرخالی خمیرمایه
  • 1 ق م بیکینگ
  • به میزان لازم آرد
  • 4 ق س شکر
  • مواد داخل خمیر
  • 4عدد سیب درشت رنده شده
  • 1 ق س پودرگل
  • 2 ق س گلاب
  • 2 ق  س شکر
  • 4 /1  پیمانه آب ولرم

طرز تهیه:

1. یک‌چهارم پیمانه آب ولرم  را که هم‌دمای بدن باشد با خمیرمایه و شکر مخلوط کنید و کمی نمک و بکینگ پودر  اضافه کنید و به آن 10 دقیقه استراحت دهید. در یک ظرف مناسب تخم‌مرغ و شیر  را که به دمای محیط رسیده با هم مخلوط کنید. مایه خمیر به عمل آمده را هم اضافه کرده و خوب با مواد مخلوط کنید. در انتها آرد را اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را در یک ظرف مناسب قرار داده، حدود 2-1 ساعت به آن  استراحت دهید تا حجمش دوبرابر شود.

2. خمیر را روی سطح تمیزی به کمک وردنه باز کنید، سپس نوارهایی به عرض 5 سانت و به طول 20 سانت برش دهید.

3. در یک ظرف مناسب سیب رنده شده را با پودر گل، گلاب و شکر مخلوط کنید. حالا روی نوارها مقداری از مخلوط حاصل را قرار دهید، سپس خمیر ها را رول کرده و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25-20 دقیقه قرار دهید.

مریم بنایی فر:

نان خرمایی کاراملی

شیرین های گل و گلاب (3)


اگر دوست دارید نان را به شکل های متنوع تهیه کنید، این بار در قالب های مافین نان درست کنید. نان های لقمه ای و مقوی که می تواند اعضای خانه را غافلگیر کند. این نان بیشتر شبیه یک دسر خوش قیافه است و می توانید آن را برای مهمانانتان هم درست کنید.

مواد لازم جهت نان

  • 4  /1 پیمانه  شکر
  • 2  /1 پیمانه  آب ولرم  
  • 2 /1 پیمانه  گلاب
  • 1 ق س  خمیر مایه
  • 30 گرم  روغن مایع
  •  2 عد د تخم مرغ
  • 1 ق چ نمک
  •  560 گرم آرد


مواد لازم جهت لایه کاراملی

  • 50 گرم  کره
  • 2  /1 پیمانه  عسل  
  • 2  /1 پیمانه شکر قهوه ای
  • 2 /1 پیمانه  گردوی خرد شد ه



مواد لازم جهت لایه میانی

  • 2 ق س  کره ذوب ه و خنک شد ه
  • 2  /1 پیمانه  شکر قهوه ای
  • 1 ق س پود ر د ارچین  
  • 2  /1 پیمانه  خرمای پوست گرفته شد ه
  • 2   /1 پیمانه  گرد وی خرد شد ه


طرز تهیه خمیر نان
در یک ظرف مناسب یک قاشق چایخوری شکر را با آب ولرم، گلاب و پودر خمیر مایه مخلوط کنید، سپس آن را به مدت ده دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید. در یک کاسه دیگر بقیه شکر را با روغن، تخم مرغ و نمک مخلوط کنید، سپس خمیر مایه به عمل آمده را به مواد اضافه کرده و به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید. در انتها آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و مطلوبی حاصل شود. خمیر را به مدت 2 ساعت در یک جای نسبتا گرم استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر شود.


طرز تهیه لایه رویه کاراملی
در یک قابلمه مناسب کره ذوب شده، شکر و عسل را با هم مخلوط کنید، سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به جوش زدن کند. بعد از کمی جوش زدن، آن را ازروی حرارت بردارید. حالا گردو های خرد شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. از این مواد کف قالب های مافین بریزید و صبر کنید تا کمی خنک شوند.


طرز تهیه لایه میانی نان
خمیر به عمل آمده را کمی ورز دهید و آن را به ضخامت نیم سانت با وردنه باز کنید. کره ذوب شده و خنک شده را بر سطح خمیر بمالید. حالا کمی شکر قهوه ای هم روی نان بریزید. خرماها را با چنگال خوب له کنید، سپس آن ها را روی سطح خمیر قرار داده و کاملا پخش کنید. در انتها گردو های خرد شده و دارچین را هم روی خرماها بریزید و سپس خمیر را به آرامی رول کنید. بعد از رول کردن  نان را به قطعاتی به قطر دو سانت برش دهید. هر برش را داخل هر قالب مافین، روی لایه کاراملی قرار دهید. حدود 30 دقیقه به مواد استراحت دهید، سپس قالب ها را در فر با دمای  180 درجه که از پیش گرم شده است، به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا آماده شوند.

عصمت انبیا و ائمه(ع)؛ مطلق یا نسبی؟

عصمت انبیا و ائمه(ع)؛ مطلق یا نسبی؟

 

پیامبران الهی از سوی خداوند ماموریت داشته اند تا پیام های آسمانی وحی را برای آگاهی و راهنمایی انسان ها دریافت و عین و محتوای آن را صادقانه به مردم راهجو و حق طلب منتقل کنند. ضمنا این کمترین حق مردم است که آموزه های هر پیامبر را در گفتار و رفتار او متبلور ببینند و بتوانند او را الگو و اسوه خود بدانند.

بدیهی است شرط لازم ادای این رسالت ،صداقت و حفظ امانت است.

نیز امامان شیعه که بنا به باور شیعیان وظیفه تبیین رسالت و ادامه تبلیغ دین الهی را بر عهده داشته اند ،لزوما باید دارای نوعی عصمت و شایستگی برای الگو و اسوه بودن را داشته باشند.

اما باورمندان عصمت دو دسته اند:

1 - عصمت مطلق

2 - عصمت نسبی

معتقدان عصمت مطلق بر این باورند که از پیامبر و امام مطلقا هیچ گونه گناه،خطا ،لغزش و اشتباهی سر نمی زند.

اما معتقدان به عصمت نسبی می گویند پیامبر و امام تنها در ابلاغ پیام و انجام رسالت و ماموریت خود عصمت دارد ؛ولی از خطا و اشتباه مصون نیست.

البته هر دو گروه دلایل و شواهد فراوانی از قرآن،حدیث و سیره پیشوایان برای اثبات ادعای خود ارائه می کنند. اما من در این مختصر تنها به ذکر چند شاهد قرآنی بسنده می کنم و بحث مفصل و مشبع را به استادان پژوهشگر وامی گذارم.

قرآن در چند مورد خطاها و اشتباهاتی را به وجود نازنین محمد(ص) نسبت می دهد؛ از جمله:

1- « و وجدک ضالا فهدی» (س الضحی،ی6)

و مگر نه این است که تو را راه گم کرده یافت و راهت نمود؟

بدیهی است «ضال» به معنی «گمراه»است؛اما باورمندان به عصمت مطلق آن را به چند وجه توجیه می کنند.

الف - گمشده: زیرا پیامبر (ص) در کودکی چند بار گم شد....

ب - متحیر در امور معاش

پ - برخوردار نبودن از نعالم نبوت و معارف وحیانی

2 - « وان کنت من قبله لمن الغافلین» (س یوسف،3)

تو پیش از آن البته که از بی خبران و غافلان بودی.

3 - « ما کنت تدری ما الکتاب و لا الایمان...»(س شوری،ِ52)

تو نه کتاب می دانستی چیست و نه ایمان...

بنابراین پیامبر(ص) در پیش از نبوتش به نور عقل و فطرت الهی از زشتی ها پرهیز می کرد و خداوند را به یگانگی می پرستید؛ولی با انزال وحی،عوالم نامکشوفی بر او اشکار آمد و به اعلی درجه هدایت دست یازید. برای همین است که پیامبر را پیش از انزال وحی را به«ضال» وصف کرده است.

(ترجمه ها با بهره گیری از قرآن ترجمه کریم زمانی)

شفیعی مطهر

روان شناسی شخصیت

روان شناسی شخصیت


یک تست ساده و جذاب که باید با صداقت به سوالات آن پاسخ دهید.
 
● سوال اول:


شما به طرف خانه کسی که دوست دارید می روید.
دو راه برای رسیدن به آنجا وجود دارد:
▪️ یکی کوتاه و مستقیم است که شما را سریع به مقصد می رساند، ولی خیلی ساده و خسته کننده است.
▪️ اما راه دوم به طور قابل ملاحظه ای طولانی تر است، ولی پر از مناظر زیبا و جالب است.
حال شما کدام راه را برای رسیدن به خانه محبوبتان انتخاب می کنید؟راه کوتاه یا بلند؟
 
● سوال دوم:


در راه دو بوته گل رز می بینید .یکی پر از رزهای قرمز و دیگری پر از رزهای سفید.شما تصمیم می گیرید ۲۰ شاخه از رزها را برای او بچینید.
چند تا را سفید و چند تا را قرمز انتخاب می کنید؟
(شما می توانید یا همه را یا از ترکیب دو رنگ انتخاب کنید)
 
● سوال سوم:


بالاخره شما به خانه او می رسید .
یکی از افراد خانواده در را بر روی شما باز می کند.
شما می توانید از او بخواهید که دوستتان را صدا بزند.
یا این که خودتان او را خبر کنید.
حالا چکار می کنید؟

● سوال چهارم:


شما وارد منزل شده به اتاق او می روید، ولی کسی آنجا نیست.پس تصمیم می گیرید رزها را همان جا بگذارید.
ترجیح می دهید آن ها را لب پنجره بگذارید یا روی تخت؟
 
● سوال پنجم:


شب می شود شما و او هر کدام در اتاق های جداگانه ای می خوابید.صبح زمانی که بیدار شدید، به اتاق او می روید:به نظر شما وقتی که آنجا می روید او خواب است یا بیدار؟

● سوال آخر:


وقت برگشتن به خانه است. آیا راه کوتاه و ساده را انتخاب می کنید؟
یا ترجیح می دهید از راه طولانی و جالب تر بوید؟


.
.
.
.
جواب ها در ادامه مطلب

جواب ها

● جواب سوال اول:


جاده نشان دهنده عشق است. اگر راه کوتاه را انتخاب کرده اید.زود و آسان عاشق می شوید.
ولی اگر راه طولانی را انتخاب کرده اید، به آسانی عاشق نمی شوید.
 
● جواب سوال دوم:


تعدا رزهای قرمز نشان دهنده ان است که در یک رابطه چقدر از خودتان مایه می گذارید و تعداد رزهای سفید برعکس نشان می دهد که شما چقدر در آن رابطه از طرف مقابلتان انتظار محبت دارید.به طور مثال اگر ۱۸ رز قرمز و ۲ عدد رز سفید انتخاب کرده اید، به معناست که شما ۹۰٪ محبت می کنید و ۱۰٪ انتظار محبت از طرف مقابل دارید.

‌● جواب سوال سوم:


سوال سوم نشان دهنده طرز برخورد شما بامشکلات در یک رابطه است.اگر شما از اعضای خانواده درخواست کرده اید که محبوبتان را صدا بزند، به این معناست که شما از مواجه شدن با مشکلات می ترسید و امیدوار هستید که مشکلات به خودی خود حل شوند.ولی اگر خودتان به اتاق رفته اید که او را از حضور خود مطلع کنید، این نشان می دهد که شما با مشکلات روبه رو می شوید و دوست دارید آن ها را هر چه زودتر حل کنید.

● جواب سوال چهارم:


محل قرار دادن رزها نشان دهنده اشتیاق شما برای دیدن محبوبتان است. اگر آن ها را بر روی تخت می گذارید، نشان می دهد که دوست دارید او را زیاد ببینید.و اگر ان ها را لب پنجره قرار می دهید، یعنی اگر او را زیاد هم نبینید، تحمل می کنید.

● جواب سوال پنجم:


سوال پنجم نشان دهنده تفکر و طرز فکر شما در کاراکتور و شخصیت فرد محبوبتان است.اگر شما او را در حالی که خوابیده است در اتاق می بینید.این به این معنی است که شما او را همان طور که است دوست دارید.و اگر او را بیدار دیده اید، یعنی انتظار دارید او مطابق میل شما بشود.
 
● جواب سوال آخر:


راه بازگشت به خانه نشان دهنده دوام عشق شماست.اگر راه کوتاه را انتخاب کرده اید، مدت عاشق بودن و دوست داشتن شما کوتاه است و اگر راه بلند را انتخاب کرده اید، مدت زیادی در عشق خود پایدار خواهید بود.


سلام روزگارتان مملو از عشق