دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

چرا نباید با زنگ موبایل مان بیدار شویم؟


 چرا نباید با زنگ موبایل مان بیدار شویم؟

تلفن های همراه جایگزین ساعت زنگ دار سنتی شده است. استفاده از زنگ تلفن همراه شاید آسان تر، است و می تواند به شما انعطاف پذیری بیشتر بدهد ،اما آیا استفاده از زنگ تلفن همراه برای بیدار شدن کار درستی است؟

هر چه مدت زمان صحبت کردن با موبایل بیشتر باشد، عوارض بیشتری برای “مغز” و بدن ایجاد می کند و باعث کاهش میزان حافظه و فراموشی شما می شود.

بررسی ها نشان می دهند زمانی که از موبایل استفاده نمی کنید، آن را در جیب خود قرار ندهید و به دور گردنتان نیندازید.

گفتنی است عوارض موبایل در حالت خاموش کمتر است؛ اما اگر باتری آن در آورده شود، تقریبا بی عارضه می شود. پزشکان توصیه می کنند بهتر است برای بیدار شدن از “زنگ موبایل” استفاده نکنید و آن را از خود دور نگه دارید.

بیدار شدن با موبایل باعث “افزایش نبض” و “ضربان قلبی” می شود و باعث می شود تا کارایی لازم را در طول روز نداشته باشید.

نتایج مطالعات همچنین نشان می دهند افرادی که با زنگ موبایل از خواب بیدار می شوند، در طول روز “احساس کسالت” و خستگی بیشتری دارند و دچار سردرد و گاهی “میگرن های عصبی” خواهند شد.

پزشکان به افرادی که صبح ها سخت از خواب بیدار می شوند، توصیه می کنند حتما از ساعت برای تنظیم ساعت خواب خود استفاده کنند.

 

منبع : سیمرغ

بازنشر : ایران گراند

کدو تنبل سدی در برابر سرماخوردگی



کدو تنبل سدی در برابر سرماخوردگی

 
  

 
آنتی‌اکسیدان موجود در کدو تنبل تاثیر سریع و بسیاری در جلوگیری از سرماخوردگی افراد دارد.

«نسرین یادگاری» کارشناس مسوول تغذیه‌ مرکز بهداشت استان مرکزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: کدو حلوایی در زمره‌ سبزیجات جالیزی است و برای تامین سلامت افراد مصرف این نوع سبزی لازم است.

وی با اشاره به این‌که «کدو حلوایی مانند سبزیجات دیگر کالری بسیار کمی دارد» افزود: چربی و کلسترول بد در کدو وجود ندارد. فیبر و آنتی‌اکسیدان بسیار زیادی دارد و حاوی مقادیر بسیاری از ویتامین‌های A، E و C است. رنگ نارنجی این سبزی نشانگر وجود ویتامین A در آنست.

این کارشناس تصریح کرد: کدو علاوه بر ویتامین‌های یادشده حاوی ویتامین B بسیاری است که آرامش در فرد ایجاد و به کنترل عصبی نیز کمک می‌کند. حاوی املاحی مانند مس، کلسیم، پتاسیم و فسفر است و مصرف این سبزی جذب املاح دیگر در بدن را نیز میسر می‌کند و نیاز بدن را به خوبی تامین می‌کند.

وی گفت: مصرف کدو حلوایی میزان کلسترول خوب (HDL) را افزایش و کلسترول بد بدن (LDL ) را کاهش می‌دهد و رسوب نکردن چربی‌ها در دیواره‌ سرخ رگ کمک می‌کند و احتمال بروز سکته‌های مغزی، قلبی و مشکلات عروقی را به‌شدت کاهش می‌دهد.

کارشناس مسوول تغذیه‌ مرکز بهداشت استان مرکزی افزود: بهترین روش پخت کدو حلوایی را بخارپز است و سبزیجات بخارپز مانند کدو حلوایی خواص خود را کاملاً حفظ می‌کنند، اما اگر سرخ شوند، یا مدت طولانی حرارت ببیند ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند.

یادگاری در خصوص تخم کدو گفت: همه‌ خواص کدو حلوایی در تخم کدو نیز وجود دارد و مصرف تخم این سبزی به درمان افسردگی کمک می‌کند. فیبر موجود در آن از ایجاد سنگ کلیه جلوگیری می‌کند و اگر فرد روزانه 10 گرم تخم کدو مصرف کند، گرفتار سنگ کلیه نمی‌شود.

وی افزود: چون کدو تنبل منبع سرشار از آنتی‌اکسیدان است، مصرف آن ایمنی بدن را افزایش می‌دهد و می‌تواند در بهبود سرماخوردگی موثر باشد. هم‌چنین کمک می‌کند که اگر فرد در تماس افراد سرماخورده و یا در معرض هوای سرد دیرتر سرما بخورد.

کارشناس تغذیه‌ی مرکز بهداشت استان مرکزی یادآور شد: تا پیش از برش کدو حلوایی می‌توان آن را بیرون از یخچال نگهداری کرد؛ اما در صورتی که بریده شد، حتماً باید در محلی خنک و یا در یخچال نگه داری شود.

کودکان خود را با کمک بلوتوث پیدا کنید + عکس



شگفت انگیز: این دستبند که به دست کودکان شما متصل می شود، در هر لحظه آن ها به هرجا که بروند، شما از آن با خبر خواهید بود؛ آن هم به کمک فناوری بلوتوث و تلفن های هوشمند. درواقع باید در کنار این گجت نرم افزار را بر روی تلفن همراه خود نصب کنید تا منطقه امن برای کودکانتان را مشخص کند.

کودکان خود را با کمک بلوتوث پیدا کنید + عکس

کودکان خود را با کمک بلوتوث پیدا کنید + عکس

کودکان خود را با کمک بلوتوث پیدا کنید + عکس

منبع: yjc

هسته این میوه ضد سرطان است


 هسته این میوه ضد سرطان است

این اثر مثبت حتی در موارد تهاجمی بیماری نیز مشاهده می شود.

بر اساس مطالعه ای که در مرکز سرطان دانشگاه کلرادو انجام شد، مشخص گردید که عصاره هسته انگور رشد و بقای سلول های سرطانی را در سرطان کولورکتال مهار می کند. نتایج این مطالعه در نشریه سرطان به چاپ رسیده است.

محققان معتقدند که ترکیبات فعال موجود در عصاره هسته انگور بسیاری از انواع سلول های سرطانی را به صورت انتخابی هدف قرار می دهد. مطالعه اخیر نشان داد که بسیاری از جهش های ژنتیکی که منجر به گسترده شدن (متاستاز) سلول های سرطانی کولورکتال و مقاومت آن ها در برابر درمان های رایج می شوند، این سلول ها را به طور خاص نسبت به عصاره هسته انگور حساس می سازد.

این یافته از آن جهت حائز اهمیت است که شیوع سرطان کولورکتال (به دلیل رژیم های غذایی پرچرب و شیوه زندگی بی تحرک) به سرعت رو به افزایش است و غربالگری این بیماری نیز در حد بسیار پایین انجام می شود، به این معنی که در 60 درصد موارد، بیماری در مراحل پیشرفته آن تشخیص داده می شود.

دست یافتن به روشی که سلول های سرطانی کولورکتال پیشرفته را به طور انتخابی مورد هدف قرار دهد، از لحاظ بالینی بسیار ارزشمند است.

برای انجام این مطالعه، سرطان کولورکتال در مراحل مختلف مورد بررسی قرار گرفت. مکانیسم احتمالی عصاره هسته انگور در برابر این نوع سرطان نیز مشخص شد. عصاره هسته انگور استرس اکسیداتیو را در سلول های سرطانی کولورکتال القا و تحریک می کند و این امر موجب مرگ برنامه ریزی شده (آپوپتوز) این سلول ها می گردد و درنهایت سلول های سرطانی از بین می روند.

سرطان کولورکتال می تواند به دلیل بیش از 11000 جهش ژنتیکی مختلف ایجاد شود.(جهش ژنتیکی تغییری است که در DNA سلول ایجاد می شود). روش شیمی درمانی تنها جهش های سلولی خاصی را مورد هدف قرار می دهد، بنابراین بسیاری از انواع سرطان کولورکتال نسبت به شیمی درمانی مقاومند.

نکته جالب این است که بسیاری از ترکیبات فعال موجود در عصاره هسته انگور قادرند جهش های ژنتیکی مختلف را شناسایی کرده و مورد هدف قرار دهند. در حقیقت با افزایش جهش ها، قابلیت عصاره هسته انگور نیز برای مقابله با سلول های سرطانی افزایش می یابد.

 

منبع : سیمرغ

بازنشر : ایران گراند

این نوشیدنی، بوی نامطبوع سیر را ازبین می برد



 این نوشیدنی، بوی نامطبوع سیر را ازبین می برد

سیر دارای خواص درمانی بسیار به ویژه برای حفظ سلامت قلب و عروق می باشد، اما به دلیل بوی نامطبوعی که در بازدم ایجاد می کند، اغلب افراد از مصرف آن صرف نظر کرده و یا بسیار محدود در رژیم غذایی خود از آن استفاده می کنند.

بر اساس مطالعه ای که در دانشگاه اوهایو انجام شد، مشخص گردید که نوشیدن یک لیوان شیر پس از مصرف سیر می تواند در کاهش بوی نامطبوع آن نقش موثری داشته باشد.

محققان این دانشگاه با بررسی سیر خام و پخته دریافتند که شیر می تواند به میزان قابل ملاحظه ای سطح سولفور را در خون کاهش دهد. سولفور ترکیبی است که موجب بوی نامطبوع سیر در بازدم می شود.

همچنین مشخص شد که چربی شیر در این زمینه نقش اساسی دارد، بنابراین شیر پرچرب در مقایسه با شیر کم چرب نتیجه بهتری در از بین بردن بوی بد سیر خواهد داشت.

مواد غذایی دیگری نیز برای از بین بردن بوی سیر پیشنهاد شده اند، از جمله محققان در بررسی های خود به این نتیجه رسیده  اند که می  توان با مصرف عسل، جعفری و کاهو پس از خوردن سیر تا حد زیادی بوی نامطبوع آن را در بازدم کاهش داد.

 

منبع : سیمرغ

بازنشر : ایران گراند