1-سبزیها را در آسیاب سبزی خرد کن کاملا ریز خرد کنید.
2-گوشت را با پیاز سرخ کنید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
3-نخود،برنج و سبزی خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید تا کاملا بپزد و جا بیفتد.
4-وقتی گوشت و نخود پخت،بادمجان را اضافه کنید و 20 تا 30 دقیقه زمان دهید تا بادمجانها هم بپزند و
5-مزه و طعم غذا را بگیرد؛ در همین حین رب غوره،غوره و آب غوره را به غذا بیفزایید تا حدی که آش ترش مزه شود.
6-اگر خواستید آش ترشتر باشد،آب غوره بیشتر و اگر نه آب غوره کمتری بریزید و آب آن را جداگانه ترید کنید.
7-هنگام سرو گوشت را با نخود بکوبید و در کنار بادمجان میل کنید.