دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

چهار ادویه حیاتی برای مغز را بشناسید


چهار ادویه حیاتی برای مغز را بشناسید



برخی مواد غذایی، در تولید یاخته های عصبی و حفظ انعطاف پذیری مغز موثرند.

زعفران، ریحان، دارچین و زردچوبه چهار ادویه و گیاهی هستند که برای مغز و اعصاب مفید می باشند.

زعفران
 با افسردگی مقابله می کند، قدرت حافظه و یادگیری را افزایش می دهد. نتایج تحقیقاتی که در سال ۲۰۰۵ انجام شد، نشان داد مصرف روزانه زعفران برای درمان افسردگی خفیف موثر است.

ریحان
خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی دارد. ریشه ریحان حاوی ترکیبی مشابه داروهای آلزایمر است.

دارچین
استشمام عطر دارچین، مغز را تقویت می کند. حتی استفاده از آدامس با طعم دارچین، حافظه، قدرت تمرکز، توجه و شناخت را تقویت می کند. این ادویه میزان
قند خون را تنظیم می کند، از عفونت قارچی پیشگیری می کند، حاوی ماده معدنی منگنز است و منبع عالی فیبر غذایی، آهن و کلسیم می باشد.

زردچوبه
کارکامین که رنگ زرد در این ادویه ایجاد می کند، یک ماده کلیدی است که علاوه بر خاصیت ضد التهابی با برخی انواع سرطان و ام اس مقابله می کند.


(منبع : خبرگزاری سلامت طبنا)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد