چهار ادویه حیاتی برای مغز را بشناسید
برخی مواد غذایی، در تولید یاخته های عصبی و حفظ انعطاف پذیری مغز موثرند.
زعفران، ریحان، دارچین و زردچوبه چهار ادویه و گیاهی هستند که برای مغز و اعصاب مفید می باشند.
زعفران
با
افسردگی مقابله می کند، قدرت حافظه و یادگیری را افزایش می دهد. نتایج
تحقیقاتی که در سال ۲۰۰۵ انجام شد، نشان داد مصرف روزانه زعفران برای درمان
افسردگی خفیف موثر است.
ریحان
خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی دارد. ریشه ریحان حاوی ترکیبی مشابه داروهای آلزایمر است.
دارچین
استشمام
عطر دارچین، مغز را تقویت می کند. حتی استفاده از آدامس با طعم دارچین،
حافظه، قدرت تمرکز، توجه و شناخت را تقویت می کند. این ادویه میزان
قند خون را تنظیم می کند، از عفونت قارچی پیشگیری می کند، حاوی ماده معدنی منگنز است و منبع عالی فیبر غذایی، آهن و کلسیم می باشد.
زردچوبه
کارکامین
که رنگ زرد در این ادویه ایجاد می کند، یک ماده کلیدی است که علاوه بر
خاصیت ضد التهابی با برخی انواع سرطان و ام اس مقابله می کند.
(منبع : خبرگزاری سلامت طبنا)