علت پیشرفت ژاپنی ها چیست؟
ژاپنیها عاشق ماهی تازه هستند. اما آب های اطراف ژاپن سالهاست که ماهی تازه ندارد. بنابر این برای غذا رساندن به جمعیت ژاپن قایق های ماهی گیری، بزرگ تر شدند و مسافت های دورتری را پیمودند.. ماهیگیران هر چه مسافت طولانی تری را طی میکردند، به همان میزان آوردن ماهی تازه بیشتر طول میکشید. اگر بازگشت بیش از چند روز طول میکشید، ماهی ها، دیگر تازه نبودند و ژاپنی ها مزه این ماهی را دوست نداشتند. برای حل این مسئله،شرکت های ماهیگیری فریزرهایی در قایق هایشان تعبیه کردند..
آن ها ماهی ها را میگرفتند و آن ها را روی دریا منجمد میکردند. فریزرها این امکان را برای قایق ها و ماهی گیران ایجاد کردند که دورتر بروند و مدت زمان طولانی تری را روی آب بمانند.
اما ژاپنی ها مزه ماهی تازه و منجمد را متوجه میشدند و مزه ماهی یخ زده را دوست نداشتند. بنابر این شرکت های ماهیگیری مخزن هایی را در قایق ها کار گذاشتند و ماهی را در مخازن آب نگه داری میکردند. ماهی ها پس از کمیتقلا آرام میشدند و حرکت نمیکردند. آن ها خسته و بی رمق ، اما زنده بودند. متاسفانه ژاپنیها مزه ماهی تازه را نسبت به ماهی بی حال و تنبل ترجیح میدادند. زیرا ماهی ها روزها حرکت نکرده و مزه ماهی تازه را از دست داده بودند.
باز ژاپنی ها مزه ماهی تازه را نسبت به ماهی بی حال و تنبل ترجیح میدادند. پس شرکت های ماهیگیری به گونه ای باید این مسئله را حل میکردند.آن ها چطور میتوانستند ماهی تازه بگیرند؟اگر شما مشاور صنایع ماهیگیری بودید، چه پیشنهادی میدادید؟پول زیاد به محض این که شما به اهدافتان میرسید، مثلاً «یافتن یک همراه فوق العاده خوب ، تأسیس یک شرکت موفق ، پرداخت بدهی هایتان یا هر چیز دیگر» ممکن است شور و احساساتتان را از دست بدهید و دیگر به سخت کار کردن تمایل نداشته باشید ، لذا سست میشوید. شما همین موضوع را در مورد برندگان بخت آزمایی که پولشان را به راحتی از دست میدهند، کسانی که ثروت زیادی برایشان به ارث میرسد و هرگز موفق نمیشوند و ملاکان و اجاره داران خسته ای که تسلیم مواد مخدر شده اند، شنیده و تجربه کرده اید.