مهدیه السادات حاجی میرزاده کاشناس تغذیه مرکز بهداشت گفت: روزه داران بهتر است برای رفع تشنگی زودرس، در وعده سحری، سالاد مصرف کنند.
در مورد راه های مقابله با تشنگی در طول روز بیان کرد: در مواقعی که ماه مبارک رمضان با روزهای بلند تابستان مقارن می شود، یکی از مشکلات اساسی روزه داران، تشنگی در طول روز است.
وی افزود: محدود کردن مصرف نمک در وعده های افطار و سحر در این دوران بسیار مهم و کمک کننده است؛ چراکه دریافت اضافه نمک بدن را مجبور به واکنش نموده و برای دفع این مقدار مازاد نیاز، مقادیر قابل توجهی آب از بدن دفع می شود.
وی توصیه کرد: به غیر از مقدار نمک اندکی که برای طبخ، لازم است به غذا اضافه شود، هیچ مقدار اضافه تری سر سفره به غذا اضافه نشود.
این کارشناس تغذیه همچنین گفت: مصرف میوه و سبزی کافی نیز می تواند در طول روز از بروز تشنگی زودرس جلوگیری کند؛ بنابراین بهتر است میوه در فاصله افطار تا سحر و سبزی در هر دو وعده افطار و سحر و سالاد به خصوص در وعده سحر مصرف شود.
وی ادامه داد: همچنین مصرف غذاهای با پروتئین بالا مانند انواع کباب ها (جوجه کباب، کباب کوبیده، برگ و مرغ...) در وعده سحر مناسب نبوده و سبب بروز تشنگی در ساعات اولیه روز می شود.
حاجی میرزاده تصریح کرد: همچنین در این ایام باید از حضور غیر ضروری در معرض نور خورشید اجتناب کرد.
منبع: خبرگزاری ایسنا