مواد غذایی یخ زده سبب هپاتیت می شود
یافته
های جدید دانشمندان نشان می دهد منجمد کردن مواد غذایی و جاسازی آن ها در
فریزر باعث به وجود آمدن میکروب هایی در درون آن ها می شود.
به گزارش جهان به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ فریزر کردن باعث می شود که
مواد غذایی با از دست دادن وزن اولیه، طعم، رنگ، بو و فرم خواص طبیعی خود
را از دست بدهند و از مقدار ویتامین و کیفیت و ارزش غذایی آن ها کاسته
گردد.
مواد غذایی که در داخل کیسه فریزر گذاشته می شوند، باعث بروز هپاتیت
و حتی ویروس هایی مختلفی می شود که این ویروس ها با پخت و پر به درون غذا
نفوذ می کنند و باعث به وجود آمدن بیماری های مختلفی می شوند.
پزشکان توصیه می کنند حداکثر مهلت نگه داری مواد غذایی در فریزر 1
هفته است و بیش از آن مواد غذایی هیچ ارزشی ندارند و باعث هپاتیت می شوند.