دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

تاثیرات مخرب پارازیت ها


تاثیرات مخرب پارازیت ها


حسین زمان خواننده و هنرمند مردمی که دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشتهٔ مهندسی مخابرات، مدرس دانشگاه و عضو هیأت علمی پردیس بین الملل دانشگاه صنعتی شریف می باشد، در یادداشتی به تاثیرات مخرب پارازیت های ارسالی توسط دولت ایران پرداخته است. متن این یادداشت به شرح زیر است:

« اگر چه اساسا ارسال امواج مختل کننده ( جمر –
Jammer
) بر روی امواج شبکه های تلویزیونی ماهواره ای برای جلوگیری از دسترسی مردم به اطلاعات و اخبار جهان کاری غیر اصولی و غیر انسانی و مغایر با آزادی است، به دلیل اثرات سوء این امواج بر روی سلامت جسمی جامعه جرم و جنایت نیز می باشد . 
متاسفانه با وجود این که انتشار چنین امواجی در کشور مسجل و غیر قابل انکار است و برخی از مسئولان نیز نه تنها آن را تایید بلکه از آن دفاع نیز می کنند ، هیچ مقام مسئولی تا کنون در جهت مقابله با این عمل مجرمانه اقدامی نکرده و بعضا مشاهده می شود نظریاتی غیر کارشناسی و غیر واقع نیز در جراید و مطبوعات و رسانه ها اعلام می گردد .
مردم شهرهای مختلف بویژه تهران بزرگ با نزدیک به 12 میلیون نفر جمعیت سال هاست در معرض چنین امواج خطرناکی قرار دارند و مردم بی گناه شامل کودکان ، زنان باردار و دیگر اقشار جامعه به تدریج و خیلی آرام و بی صدا قربانی می شوند .

امواج الکترو مغناطیس در طیف وسیع فرکانسی انتشار می یابند . این امواج به دو دسته یونیزه کنده (
Ionizing Radiations) و غیر یونیزه کننده ( Non-Ionizing) تقسیم بندی می شوند .
امواج یونیزه کننده رادیویی که در فرکانس های بسیار بالا یعنی فراتر از گیگا هرتز انتشار می یابند؛ مثل تشعشعات ایکس و گاما که به طور قطع می توانند اتم ها و مولکول های بدن را از بافت و نسج بدن جدا کنند و فعل و انعالات شیمیایی داخل بدن را تغییر داده و باعث تخریب
DNA گردند .
به همین خاطر قرار گرفتن در معرض چنین تشعشعاتی بسیار خطر ناک است و در عکس برداری های پزشکی و
MRI رعایت نکات پیشگیرانه به طور جدی صورت می گیرد .
بدن انسان در شرایط طبیعی در معرض چنین تشعشعاتی هست. البته با انرژی بسیار کم مانند نورهای ماوراء بنفش و یا مادون قرمز ، تشعشعات ناشی از مواد رادیو اکتیو ، گازهای رادیو اکتیو متصاعد شونده از کره زمین و نیز تشعشعات کیهانی . حتی باید توجه داشته باشیم اگر چه انرژی آن ها کم است، ولی حتی الامکان در معرض آن ها قرار نگیریم .
بر اساس تعدادی از مراجع مخابراتی ، طیف فرکانسی پایین تر از حدود 0.5 مگاهرتز تا 300 گیگا هرتز شامل امواج رادیویی می شود که محدوده بالایی آن یعنی از 300 مگاهرتز تا 300 گیگا هرتز را امواج مایکرو ویو می گویند .
امواج مایکروویو همان امواجی هستند که در ارسال سیگنال های مخابراتی از قبیل سیگال های مخابراتی شبکه های تلفن موبایل ، رادیو و تلویزیون و ماهواره های تلویزیونی به کار می روند .
این امواج اگرچه دارای تاثیراتی به شدت امواج یونیزه کننده نیستند، ولی می توانند بسته به فرکانسی که در آن متشر می شوند، در بدن انسان نفوذ کرده و حرارت ایجاد کنند .
از کاربردهای این امواج می توان در اجاق های مایکروویو نام برد که معمولا در فرکانس حدود 2.5 تا 3 گیگاهرتز کار می کنند و می توانند در عمق مواد نفوذ کرده و آن ها را گرم کنند .
مایعات زودتر تحت تاثیر قرار می گیرند. برای همین است که وقتی ظرف غذا را داخل مایکروفر قرار می دهیم ،مایع داخل غذا زودتر داغ می شود .
بخش هایی از بدن انسان که از مایعات بیشتر ( آب و یا خون ) تشکیل شده اند، در معرض خطر بیشتری هستند؛ مثل مغز و قلب و به دلیل تاثیر حرارتی عدسی چشم بسیار تاثیر پذیر است و آزمایش های مختلف نشان داده که چنین امواجی می تواند باعث آب مروارید شوند .
در تمام دنیا به خاطر این تاثیرات مخرب استانداردهایی رعایت می شود تا جامعه انسانی صدمه نبیند .
دستورالعمل های بسیار دقیقی وجود دارد تا با رعایت آن ها به کسی صدمه نرسد . ارتفاع آنتن های سلول های شبکه های موبایل ، توان فرستنده ها و الگو ی انتشار آنتن ها به گونه ای طراحی می شوند که حد اقل تاثیر را بر روی مردم داشته باشند .
اما نکته بسیار مهم این است که برای ارسال امواج مختل کننده بنا بر ضرورت کار هیچ کدام از آن استانداردها رعایت نمی شود؛ بلکه تمام سعی بر این است با حد اکثر توان ممکن و با پوشش کامل خانه های مردم مورد هجوم قرار گیرند .
در این میان ساکنان منازلی که نزدیک منابع تشعشع هستند، بیشتر در معرض خطرند .
مسئولان به دفعات اعلام کرده اند امواج مایکروویو برای سلامت انسان خطر ندارند و سعی می کنند واقعیت را مخفی کنند.
بی خطر بودن آن ها حتی در شرایطی که رعایت همه اصول ایمنی و استانداردهای لازم صورت بگیرد، هنوز موضوع بحث و مجادله مراکز علمی است و طی سال های اخیر در برخی کشورها مراکز مخابراتی را مجاب کرده اند تا محدودیت های بیشتری قائل شوند و در مورد سلامت مردم با شک و تردید عمل نکنند .
بنابر این می توان به این نتیجه رسید احتمال مضر بودن و مخرب بودن امواج منتشر شونده از مختل کننده های مخابراتی که هیچ استاندارد ایمنی را رعایت نمی کنند، بسیار بالاست و با چنین احتمالی چگونه می توان سلامت یک جامعه را ندیده گرفت.

در آخر متذکر می شوم که مختل کننده های مخابراتی (
Jammers ) با توان بالا تنها برای میادین جنگی و مقابله با دشمن کاربرد دارند ،نه برای جلوگیری از فهمیدن مردم مگر این که مردم را دشمن بدانیم و جامعه را میدان نبرد .»
 
Hossein Zaman ( حسین زمان)

درمان سوء هاضمه با هفت گیاه



درمان سوء هاضمه با هفت گیاه

از جمله دلایل شایع سوء هاضمه عبارتند از پرخوری، تند خوردن، مصرف غذاهای چرب، مصرف زیاد کافئین، مصرف زیاد الکل، مصرف زیاد شکلات، عصبانیت و شوک عاطفی .

این موارد منجر به سوء هاضمه و بروز علائمی نظیر آروغ زدن، سوزش و درد سر دل و نفخ و حالت تهوع می شود.


از جمله گیاهان موثر برای درمان چنین علائمی عبارتند از:

رازیانه

خاصیت دارمانی این گیاه از زمان های قدیم مورد توجه بوده است . از برگ این گیاه می توان به عنوان چای استفاده کرد. این گیاه از ترکیبات اصلی داروهای مربوط به سوء هاضمه می باشد . در رستوران های هندی از دانه این گیاه استفاده می شود.


بادرنجبویه

این گیاه از خانواده نعنا می باشد و از زمان های قدیم برای درمان استرس، بی خوابی، کم اشتهایی و تسهیل در هضم استفاده می شده است.

زردچوبه

این گیاه برای درمان درد معده، اسهال، گاز های روده ای، و نفخ معده بسیار مناسب است.

زنجبیل

این گیاه از 2000 سال قبل تا کنون برای درمان کلیه اختلالات هضم مورد استفاده بوده است.

برگ کنگر

این گیاه موجب تحریک کبد و صفرا می شود که این دو به نوبه خود نقش موثری در گوارش دارند.

دارچین

دارچین به هضم مواد کمک می کند. سایر موارد مصرف این گیاه عبارتند از درمان سردرد، التهابات پوستی، اضطراب و تهوع، اسهال ، دردهای قاعدگی و نفخ نیز می باشد.

فلفل هندی

کمی گیج کننده به نظر می رسد که یک چاشنی نتیجه عکس داشته باشد. تا آنجا که تحقیقات نشان می داد اغلب چاشنی جات موجب تحریک دستگاه گوارش می شدند ، ولی فلفل هندی موردی استثنا به نظر می رسد و بر عکس ادویه جات تند نقش موثری در از بین بردن نفخ، درد و حالت تهوع دارد./
مشهد/ دانشنامه علمی

مواد غذایی مفید و مضر برای خواب



مواد غذایی مفید و مضر برای خواب

اگر می توانستید بهترین موادغذایی را که برای بهتر خوابیدن به شما کمک می کنند ، انتخاب کنید، آیا واقعاً این کار را نمی کردید؟ و اگر می دانستید کدام موادغذایی خوابتان را خراب می کنند، آیا از خوردن آن ها اجتناب نمی کردید؟ حالا این فرصت برای شما فراهم شده تا با موادغذایی که بر خوابتان تاثیر دارند، آشنا شوید.

 

به دنبال موادغذایی سرشار از تریپتوفان باشید

همه ما قدرت جادویی شیر داغ برای فرستادن ما به خواب هفت پادشاه را شنیده ایم. می دانید چرا؟ لبنیات حاوی تریپتوفان هستند که ماده ای خواب آور است. موادغذایی دیگری که سرشار از تریپتوفان هستند، عبارتند از آجیل، موز، عسل و تخم مرغ.

کربوهیدرات بخورید

موادغذایی سرشار از کربوهیدرات با افزایش سطح تریپتوفان موجود در خون، مکمل لبنیات هستند. بنابراین چند غذای کربوهیدراته سبک که به خوابتان کمک کند، می تواند یک کاسه سیریال با شیر، ماست و بیسکویت یا نان و پنیر باشد.

 

قبل از خواب یک غذای سبک بخورید

اگر با بی خوابی دست و پنجه نرم می کنید، کمی غذا در معده تان می تواند به خوابیدنتان کمک کند. اما از این جمله ما برای پرخوری آخر شبتان سوءاستفاده نکنید. سعی کنید وعده غذایتان سبک باشد. غذای حجیم، به دستگاه گوارشتان فشار می آورد و این مسئله برایتان ایجاد ناراحتی می کند و نمی گذارد که بخوابید.

همبرگر و سیب زمینی سرخ کرده تان را کنار بگذارید

این هم یک دلیل دیگر برای کنار گذاشتن غذاهای پرچرب: تحقیقات نشان می دهد که افرادی که اغلب غذاهای پرچرب می خورند، نه تنها وزنشان بالا می رود، بلکه چرخه خوابشان هم بر هم می خورد. غذای سنگین گوارش را فعال می کند و این باعث می شود در طول شب مجبور باشید برای توالت رفتن بیدار شوید.

مراقب کافئین  پنهان باشید

جای تعجب نیست که نوشیدن یکی فنجان قهوه در شب ممکن است خوابتان را بر هم بزند. حتی کافئین متوسط هم ممکن است موجب اختلالات خواب شود. اما مراقب منابعی از کافئین که کمتر مشخص هستند مثل شکلات، نوشابه، چای و قهوه های بدون کافئین، باشید. برای داشتن خوابی بهتر، چهار تا شش ساعت قبل از خواب، به طور کامل کافئین را از برنامه غذاییتان حذف کنید.

بعضی داروها هم ممکن است حاوی کافئین باشند

بعضی داروهای نسخه ای یا بدون نسخه هم حاوی کافئین هستند مثل مسکن ها، داروهای چربی سوز، داروهای ادرارآور و داروهای سرماخوردگی. این ها و برخی داروهای دیگر ممکن است حتی بیشتر از یک فنجان قهوه کافئین داشته باشند. برای اطلاع از محتوی کافئین داروها، حتماً روی جلد آن ها را مطالعه کنید.

نوشیدنی های الکل دار مصرف نکنید

شاید نوشیدنی های الکلی کمکتان کنند زودتر بخوابید، اما ممکن است در طول شب بارها از خواب بیدار شوید، خوابتان آرامش کمتری داشته باشد، دچار سردرد، تعریق یا کابوس شوید. برای داشتن یک خواب خوب، بهتر است از مصرف نوشیدنی های الکلی خودداری کنید.

 

مراقب غذاهای سنگین و ادویه دار باشید

دراز کشیدن با شکم پر باعث ناراحتی تان خواهد شد؛ زیرا دستگاه گوارش وقتی می خوابید، کندتر می شود. همچنین مثل غذاهای ادویه دار ممکن است باعث سوزش معده شود. دقت کنید که غذاهای سنگین را حداقل ۴ ساعت قبل از خواب به اتمام رسانده باشید.

موقع خواب مصرف پروتئین را به حداقل برسانید

بااین که بسیاری از رژیم های غذایی شب ها مصرف پروتئین را توصیه می کنند و بااین که پروتئین بخش مهمی از برنامه غذایی روزانه را تشکیل می دهد، اما برای شب ها اصلاً انتخاب خوبی نیست. هضم و گوارش موادغذایی سرشار از پروتئین سخت تر است. ازاین رو بهتر است از مصرف این غذاها قبل از خواب خودداری کنید و به جای آن یک لیوان شیر گرم یا کمی از کربوهیدارات هایی که به خواب کمک می کند، مثل بیسکویت، استفاده کنید.

مصرف مایعات را از ۸ شب به بعد قطع کنید

بله، آب رسانی به بدن در طول روز اهمیت زیادی دارد، اما مصرف مایعات را قبل از خواب قطع کنید. مطمئناً اگر مجبور شوید مرتباً برای توالت رفتن بیدار شوید، خواب خوبی نخواهید داشت.

با یک سیگار آرامش بخش فریب نخورید

نیکوتین یک محرک است و تاثیراتی مشابه کافئین دارد. از سیگار کشیدن قبل از خواب خودداری کنید، درغیر این صورت نیمه شب از خواب بیدارتان خواهد کرد.

حقایـقی جـالب دربـاره مغـز انـسان

 

حقایـقی جـالب دربـاره مغـز انـسان


طی تاریخ، مغز انسان در نادیده گرفته شدن خود نقش بسیار خوبی را ایفا کرده است. تمامی انسان‌ها از مصریان باستان گرفته تا ارسطو اهمیت چندانی به نقش ماده مرموزی که میان دو گوش انسان قرار گفته است نداده‌اند. آناتومی شناس معروف "گالن" به مغز به عنوان فرمانده حرکات و صحبت کردن بدن انسان اعتبار داد اما حتی او نیز توجه چندانی به ماده سفید و خاکستری مغز نداشت. بر اساس گزارش لایو ساینس امروزه تحقیقات و پیشرفت‌های تکنولوژیکی امکان مشاهده نزدیک مغز انسان را به وجود آورده است و یافته‌هایی که به واسطه این تکنولوژی‌ها به دست آمده‌اند می‌توانند افرادی مانند گالن را نیز شگفت زده کنند:

ادامه مطلب ...

شش خاصیت ماست که نمی دانستید

شش خاصیت ماست که نمی دانستید

ماست یکی از بهترین لبنیات و سرشار از کلسیم است. به همین دلیل متخصصان تغذیه توصیه می کنند برای پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان، علاوه بر شیر و پنیر حتما روزی یکی، دو پیاله ماست کم چرب خورده شود...

1 -  آیا مصرف ماست باعث کاهش کلسترول می شود؟

ادامه مطلب ...