دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

ویتامینی علیه سکته مغزی

ویتامینی علیه سکته مغزی

آنتی اکسیدان های موجود در مرکبات خطر سکته مغزی را کاهش می دهد

مطالعات جدید نشان می دهد که مصرف فلاونوئیدها که یک نوع آنتی اکسیدان در مرکبات یا چای هستند، می توانند در کاهش سکته مغزی ایسکیمیک زنان موثر عمل کنند . ( سکته ایسکیمیک زمانی اتفاق می افتد که جریان خون مغز مسدود می شود .)

به نقل از سی بی اس نیوز طی این تحقیقات محققان با انجام یک مطالعه 14 ساله بر روی گروهی از زنان متوجه شدند کسانی که در رژیم غذایی خود مرکبات بیشتری مصرف می کردند، 19 درصد کمتر از دیگران در معرض خطر سکته مغزی قرار دارند .

این مطالعه بر روی 70 هزار زن انجام شد که طی آن محققان دریافتند چای بزرگ ترین منبع فلاونوئید در رژیم غذایی زنان و میوه هایی نظیر سیب و پرتقال است . اما پژوهشگر این مطالعه ، کاترین رکسرود ، به سی بی اس گفت: برای تایید کامل این تحقیقات نیاز به مطالعات بیشتری است .

تحقیقات گذشته نشان داده بود که فلاونوئید ها در سبزیجات و میوه های زرد و نارنجی و قرمز رنگ وجود دارد و از زنان مبتلا به دیابت نوع 2 در مقابل سکته های قلبی نیز حفاظت می کند .

این دسته از میوه ها و سبزیجات همچنین منجر به پایین آمدن کلسترول خون هم می شوند .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد