تولید کالباس و سوسیس
از خمیر امحاو احشای مرغ!
لطفابرای بچه هاهم بخوانید. مصاحبه رییس سازمان غذا و دارو را بخوانید . از مرغ فروش می خواهید که مرغ را پاک کند و تمام پوست و اشغال و چربی و دل و روده آن را بگیرد . او هم این کار رامی کند و زواید را در پاتیلی می ریزد و مرغ پاک کرده را به بیش از دو برابر قیمت به شمامی فروشد.
چند روز بعد برای فرزندان دلبندتان با قیمت های گزاف پیتزا یا ساندویچ کالباس و سوسیس سفارش می دهید و چه بسا خودتان هم با لذت ناخنکی به ان می زنید و کلی خوشحال می شوید که چه غذای دلچسبی برای فرزندانتان خریده اید .غافل ازاین که همان پوست و دل و روده و پی و چربی های مملو از هورمون را که چند روزقبل به قیمت مرغ کامل و پاک نکرده خریده و سپس دور ریخته بودید، دوباره خریده اید و بالذت شاهدخورده شدن آن ها توسط فرزندان عزیز و دلبندتان هستید. بعد هم غصه می خورید که چرا سینه پسر هشت نه ساله دلبندتان مانند سینه های یک دختر سیزده چهارده ساله شده و کم کم دارد نیاز به سینه بند پیدا می کند و دلخراش تر آن که همین فرزندی راکه ازجان خود عزیزتر می دارید، به سی سالگی نرسیده، به دلیل چاقی و اختلالات هورمونی و گرفتگی عروق باید از این مطب به آن مطب و از این بیمارستان به آن بیمارستان ببرید و بر بخت بد او و بخت بدخودتان نفرین کنید.
تولید کالباس و سوسیس زیر پلهای و روی پله ای از خمیر امحاو احشای مرغ!
فارس:رئیس سازمان غذا و دارو با اعلام تولید سوسیس و کالباس زیر پلهای و استفاده از خمیر مرغ (که حاوی همه امحا و احشای زائد مرغ هم هست) در تولید این محصولات گفت: حتی اگر جلوی چشمم از بهترین جای گوشت هم در تولید این فرآوردهها استفاده کنند، لب به سوسیس و کالباس نمیزنم.
احمد شیبانی درباره وضعیت تولید فرآوردههای پروتئینی در کشور افزود: وقتی ما حدود ۲ سال پیش مسئولیت غذا و دارو را پذیرفتیم، برخی تولید کنندگان سوسیس و کالباس از خمیر مرغ که حاوی همه امحا و احشا و اشغال مرغ بود، استفاده میکردند.
وی ادامه داد: ما نامه نوشتیم که جلوی این کار را بگیریم، بگذریم که چقدر اذیت شدیم و چقدر مقاومت کردند، اما این یک واقعیت است که میگفتند اگر ما از این مواد استفاده نکنیم، ضرر میکنیم.
معاون وزیر بهداشت گفت: برخی کارخانههای بزرگ و معروف آمدند که این دستورالعمل را رعایت کنند، اما بعد معلوم شد که یک سری تولید کنندگان زیر پلهای و قاچاق در بازار هستند که این کارها را میکنند و محصولات با قیمت ارزان وارد بازار میکنند و در اختیار ساندویچیها قرار میدهند.
وی افزود: کارخانههای بزرگ و معروف سوسیس و کالباس که از وزارت بهداشت پروانه دارند، مشکلات کمتری دارند، اما همه سوسیس و کالباسهای که در بازار هستند که از برندهای معروف نیستند، شما میروید در ساندویجی یک کالباس یا سوسیسی را لای نان میگذارد و به شما میدهد. از کجا میدانید که چیست.
رئیس سازمان غذا و دارو اضافه کرد: تازه سوسیس و کالباس فله هم در بازار هست، ما وظیفه داشتیم این برخورد را داشته باشیم و محکم هم پای آن ایستادیم و گفتیم خلاف است بعد هم آیین نامه آن را به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ کردیم و گفتیم پیگیری میکنیم.
وی گفت: البته اگر محصولات قاچاق وارد بازار شود، باید مسئولان معاونت بهداشتی وزارت بهداشت و بهداشت محیط با آن برخورد کنند و مأموران بهداشتی که در محل عرضه مرغ در مغازهها حاضر میشوند و جلوی آن ها مرغ را پوست میکنند و اشغالش را در یک ظرف میاندازند، باید مراقبت کنند که این آشغال ها وارد سیستم نشود.
شیبانی افزود: بنده خودم لب به سوسیس و کالباس نمیزنم؛ حتی اگر جلوی چشمم گوشت ران را هم بگذارند و با آن سوسیس و کالباس درست کنند، باز هم نمیخورم و کلاً وزارت بهداشت به مردم توصیه میکند که اصلاً فست فود و سوسیس و کالباس یا همبرگر نخورند.