دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

رابطه مصرف گوشت فرآوری شده با سرطان لوز المعده

 رابطه مصرف گوشت فرآوری شده با سرطان لوز المعده

 

 

محققان در سوئد می گویند که مصرف گوشت فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس می تواند با سرطان لوز المعده رابطه مستقیمی داشته باشد.

این محققان می گویند که مصرف پنجاه گرم گوشت فراوری شده اضافه تر در روز (معادل یک سوسیس) می تواند خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را ۱۹ در صد افزایش دهد.

با این حال سرطان لوزالمعده نسبت به برخی دیگر از سرطان ها بسیار نادرتر است.

صندوق جهانی تحقیقات سرطان می گوید که رابطه مستقیم میان مصرف گوشت فرآوری شده با سرطان لوز المعده می تواند در افراد "چاق مفرط" پدیدار شود.

پیشتر رابطه مصرف کوشت قرمز و گوشت فراوری شده با سرطان روده بزرگ مورد توجه محققان قرار گرفته بود و در نتیجه آن دولت بریتانیا رسما توصیه کرده است که مصرف روزانه گوشت قرمز یا گوشت فرآوری شده به حد اکثر ۷۰ گرم در روز محدود شود.

توصیه صندوق جهانی تحقیقات سرطان این است که مردم اصولا از مصرف گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس کلا خودداری کنند.

دکتر ریچل تامپسون، معاون علمی صندوق جهانی تحقیقات سرطان، می گوید که این صندوق همچنین توصیه می کند که مصرف گوشت قرمز پخته شده نیز از ۵۰۰ گرم (نیم کیلو) در هفته تجاوز نکند.

سوزانا لارسون، استاد و محقق موسسه کارولینسکا سوئد، می گوید که رابطه مصرف گوشت و سرطان های روده بزرگ از قبل مشخص بوده است، آنچه که دانشمندان کمتر نسبت به آن آگاهی دارند، چگونگی رابطه مصرف گوشت های فراوری شده با دیگر سرطان ها است.

نتیجه تحقیقات انجام شده در موسسه کارولینسکا سوئد، در مجله علمی موسوم به نشریه بریتانیایی سرطان (British Journal of Cancer) منتشر شده و حاوی نتایج یازده مطالعه عملی و ۶۶۴۳ بیمار دارای سرطان لوزالمعده بوده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد