دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

دانستنی هایی درباره خوراکی ها

 آیا می دانید....

دانستنی هایی درباره خوراکی ها

آیا می دانید سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد، در کنفرانس های علمی به عنوان سم کبد معرفی می شود؟

·   آیا می دانید ساندیس ها, نوشابه ها, بیسکویت ها, کیک ها و... با قندهای مصنوعی چون ساخارین که 1000 برابر شیرین تر از قند معمولی است، ساخته می شود که دشمن کبد و کلیه می باشد؟

·        آیا می دانید رنگ های افزودنی در نوشابه ها, ساندیس ها, کیک ها, آدامس ها و ... همه سرطان زا هستند؟   
بقیه در ادامه مطلب...

·   آیا می دانید قیمت روغن های مایع مثل آفتابگردان اگر واقعی باشد، حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهد بود؛ ولی الان در بازار 900 الی 800 تومان است که از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزان تر است؟
·   آیا می دانید بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاه های نفت است، درست شده است که کلسترول خون را افزوده، موجب چربی خون و... می شود که کشنده است؟
·   آیا می دانید در اکثر کارخانه های آبلیموهای صنعتی حتی یک عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیموی صنعتی از « آب کاه» بعلاوه برخی اسانس ها و جوهر نمک تولید می شود که همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو می باشد؟
·   آیا می دانید کره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و در برخی کشورها فضولات انسانی تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری های ایسکمیک قلبی می شود و شعار «کره مارگارین(گیاهی)دوست قلب شما» فریب افکارعمومی است؟
·    آیا می دانید مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندان ها می شود؟ 
 (دندان شکسته داخل نوشابه پس از 7 ساعت حل می شود).
·        آیا می دانید سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت است؟
·   آیا می دانید پنیر پفک اغلب پنیر تلخ( پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد؟ چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا 7 بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی می شود و آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر 2 عدد می باشد .
 
…  و اما چه کنیم؟
 
بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است و بهترین روغن, روغن حیوانی است. روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهی است.
بهترین نان، نان های سبوس دار است؛ مثل نان سنگک. بهترین نوشابه، سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل ،سرکه و ... می باشد. بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاج ها مصرف انواع آن ها توصیه می شود؛ مثل( چای کوهی, گل گاو زبان, سنبل الطیب, گزنه, زنجبیل, گل نسترن, پونه, بابونه, دارچین, آویشن, استخودوس,...) همراه کمی نبات به جای قند وشکر، استفاده از خرما, ارده شیره، انواع میوه ها، کشمش, توت خشک و عسل بسیار بجاست.
بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدایی از غذا می شود، ظرف سنگی و مسی است.
بهترین تنقلات، آجیل های طبیعی هستند که به جهت طبع گرمشان بسیار مفید می باشند( مصرف آجیل ها جزء فرهنگ عمومی بوده است.) غذاهای خورشی سنتی, غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن بویژه نعنا به جای سالادهای امروزی, لبنیات پرچرب و دست نخورده(شیر و لبنیات باید جوشانده شود) حبوبات به خصوص نخود( اگر خیس شده و آب آن به دور ریخته شود، موجب نفخ نمی شود.) سس دست ساز طبیعی(مخلوط تخم مرغ و سرکه) به طور تازه قابل استفاده است. کلیه غذاهای طبیعی به طور تازه استفاده شود. از خوردن میوه در غیر فصل آن خودداری شود. ضمناً عمده میوه در محل جغرافیای رویش طبیعی آن مفیدتر است. پوست میوه ها به عنوان ماسک جهت نرمی و زیبایی پوست بسیار مفید است .میوه ها و سبزی جات هرچه بیشتر در معرض نور خورشید قرار بگیرند، مفیدترند و فقط سنگ نمک و پودر آن, نمک سالم و قابل استفاده هستند. استفاده از چوب مسواک(به نام چوب اراک) بعد از خلال دندان بهترین مسواک و ضدعفونی کننده طبیعی و مالش دهنده لثه ها است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد