یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: دال عدس رنگ نارنجی دارد و سرشار از بتاکاروتن پیش ساز ویتامین A است و مصرف این غذا سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و برای قوه بینایی مفید است.
میترا زراتی اظهار داشت: حبوبات بهترین منبع پروتئین گیاهی است، مصرف حبوبات برای دیابتی ها مفید است و لوبیای سویا یکی از بهترین حبوبات برای دیابتی ها محسوب می شود.
وی اضافه کرد: اگر افراد دیابتی 50 تا 60 گرم آجیل سویای بدون نمک را در طول روز مصرف کنند، در کنترل چربی و قند خون آنها مؤثر است؛ حبوبات سرشار از آهن هستند T،ولی میزان آهن آن نسبت به گوشت کمتر است.
وی افزود: حبوبات سرشار از ویتامین های گروه B به خصوص ویتامین B1 و B6 است همچنین دارای قند نفاخ است و جزء خانواده الیگوساکاریدها محسوب می شود که خیساندن آن مانع از نفخ می شود.
مصرف حبوبات ،چربی و قند خون را کنترل می کند
ذراتی بیان داشت: حبوبات دارای اسیدهای چرب اشباع است که از بروز چربی خون پیشگیری می کند و مصرف حبوبات برای افراد چاق یا مبتلا به چربی خون مفید است؛ چرا که چربی خون را کنترل می کند.
وی ادامه داد: هر نصف لیوان حبوبات پخته70 تا 75 کیلو کالری انرژی دارد و بین انواع حبوبات آن دسته از حبوباتی که رنگین تر هستند، مفیدترند که از جمله آن ها می توان به دال عدس اشاره کرد.
این کارشناس ارشد تغذیه عنوان کرد: دال عدس رنگ نارنجی دارد و سرشار از بتاکاروتن است. مصرف دال عدس سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و برای قوه بینایی مفید است. همچنین لوبیا قرمز بیشتر از لوبیاهای دیگر حاوی موادمغذی است.