دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

غذایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن

یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: دال عدس رنگ نارنجی دارد و سرشار از بتاکاروتن پیش ساز ویتامین A است و مصرف این غذا سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و برای قوه بینایی مفید است.

میترا زراتی اظهار داشت: حبوبات بهترین منبع پروتئین گیاهی است، مصرف حبوبات برای دیابتی ها مفید است و لوبیای سویا یکی از بهترین حبوبات برای دیابتی ها محسوب می شود.

وی اضافه کرد: اگر افراد دیابتی 50 تا 60 گرم آجیل سویای بدون نمک را در طول روز مصرف کنند، در کنترل چربی و قند خون آنها مؤثر است؛ حبوبات سرشار از آهن هستند T،ولی میزان آهن آن نسبت به گوشت کمتر است.

وی افزود: حبوبات سرشار از ویتامین های گروه B به خصوص ویتامین B1 و B6 است همچنین دارای قند نفاخ است و جزء خانواده الیگوساکاریدها محسوب می شود که خیساندن آن مانع از نفخ می شود.

مصرف حبوبات ،چربی و قند خون را کنترل می کند

ذراتی بیان داشت: حبوبات دارای اسیدهای چرب اشباع است که از بروز چربی خون پیشگیری می کند و مصرف حبوبات برای افراد چاق یا مبتلا به چربی خون مفید است؛ چرا که چربی خون را کنترل می کند.

وی ادامه داد: هر نصف لیوان حبوبات پخته70 تا 75 کیلو کالری انرژی دارد و بین انواع حبوبات آن دسته از حبوباتی که رنگین تر هستند، مفیدترند که از جمله آن ها می توان به دال عدس اشاره کرد.

این کارشناس ارشد تغذیه عنوان کرد: دال عدس رنگ نارنجی دارد و سرشار از بتاکاروتن است. مصرف دال عدس سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و برای قوه بینایی مفید است. همچنین لوبیا قرمز بیشتر از لوبیاهای دیگر حاوی موادمغذی است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد