آیا میدانید چه می خورید؟
آیا می دانید سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد در کنفرانس های علمی به عنوان سم کبد معرفی می شود؟
آیا می دانید ساندیس ها، نوشابه ها، بیسکویت ها، کیک ها و ... با قندهای مصنوعی چون ساخارین که هزار برابر شیرین از قند معمولی است ساخته می شود ، دشمن کبد و کلیه است؟
آیا می دانید رنگ های افزودنی در نوشابه ها، ساندیس ها، کیک ها، آدامس ها و ... همه سرطان زا هستند؟
آیا می دانید قیمت روغن مایع مثل روغن مایع آفتابگردان اگر واقعا روغن آفتابگردان باشد، حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهد بود، ولی الان در بازار 1500 الی 2000 تومان است که از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزان تر است؟
آیا می دانید بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاه های نفت است، درست شده که کلسترول خون را افزوده و موجب چربی خون و ... می شود که کشنده است؟
آیا می دانید در اکثر کارخانه های آبلیموهای صنعتی حتی یک عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیموی صنعتی از "آب کاه" به علاوه برخی اسانس ها و جوهر نمک تولید می شود که همین امر موجب ته نشین شدن محتوای آب لیمو می شود؟
آیا می دانید کره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و در برخی کشورها از فضولات انسانی تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری های ایسکمیک قلبی می شود و شعار "کره مارگارین (گیاهی) دوست قلب شما" فریب افکار عمومی است؟
آیا می دانید مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندان ها می شود؟ (دندان شکسته داخل نوشابه پس از هفت ساعت حل می شود.)
آیا می دانید سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت است؟
آیا می دانید پنیر پفک اغلب پنیر تلخ (پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد؟
چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا هفت بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی می شود.
...اما چه کنیم؟
بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است.
بهترین روغن، روغن حیوانی است.
روغن زیتون و روغن کنجد هم بهترین روغن های گیاهی هستند.
بهترین نان، نان های سبوس دار مثل نان سنگک است.
بهترین نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و ... می باشد.
بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاج ها مصرف انواع آن ها توصیه می شود، مثل چای کوهی، گل گاو زبان، سنبل الطیب، گزنه، زنجبیل، گل نسترن، پونه، بابونه، دارچین، آویشن، استخودوس و ... که به جای قند و شکر استفاده از خرما، ارده شیره ، انواع میوه ها، کشمش، توت خشک یا عسل بسیار مناسب تر است.
بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائی از غذا می شود، ظرف سنگی و مسی است.
بهترین تنقلات آجیل های طبیعی هستند که به جهت طبع گرمشان بسیار مفید می باشند، که مصرف آجیل جزو فرهنگ عمومی بوده است.
غذاهای خورشی سنتی، غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن بویژه نعناع به جای سالادهای امروزی، لبنیات پرچرب و دست نخورده (شیر و لبنیات باید جوشانده شوند)، حبوبات به خصوص نخود (اگر خیس شده و آب آن به دور ریخته شود، موجب نفخ نمی شود)، سس دست ساز طبیعی (مخلوط تخم مرغ و سرکه) به طور تازه بسیار مفید و سالم هستند.
تمام غذاهای طبیعی به صورت تازه مصرف شوند.
از خوردن میوه در غیر فصل آن خودداری شود. (ضمنا میوه در محل جفرافیایی رویش طبیعی اش مفیدتر است.)
فقط سنگ نمک و پودر آن، نمک سالم و قابل استفاده هستند.