دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

مجله آشپزی / چیکن فینگر...

مجله آشپزی

 

دستور تهیه چیکن فینگر

 

البته برای تهیه این غذا می‌توان به جای سینه مرغ از ران، بال یا گردن هم استفاده کرد. یادتان باشد این غذا به خاطر وجود سفیده تخم مرغ باید پف کند 

مواد لازم: سینه مرغ: یک عدد، سفیده تخم مرغ: یک عدد، پیاز: یک عدد کوچک، سیر: یک حبه، پودرسوخاری: به میزان لازم، روغن: به مقدار لازم، نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه.

طرز تهیه: سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و یک تکه آن را می‌پزیم و بعد چرخ می‌کنیم و تکه دیگر آن را به صورت خام چرخ می‌کنیم و هر دو را در یک ظرف به هم اضافه می‌کنیم. حالا پیاز و سیر را رنده کرده و همراه سفیده تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه به مواد قبلی اضافه می‌کنیم. در این مرحله به اندازه یک گردو از مواد را برمی‌داریم و به صورت رول‌های کوچک درمی‌آوریم و در پودر سوخاری می‌غلتانیم. این رول‌های آماده باید سرخ شوند؛ اما ظرف مورد نظر برای سرخ کردن حتما باید گود باشد تا آن ها درون روغن غوطه‌ور شوند.

البته برای تهیه این غذا می‌توان به جای سینه مرغ از ران، بال یا گردن هم استفاده کرد. یادتان باشد این غذا به خاطر وجود سفیده تخم مرغ باید پف کند. پس هنگام مخلوط کردن مواد با هم آن ها را خوب به سفیده تخم مرغ آغشته کنید. زمان پخت این غذا کوتاه است؛ اما حتما باید روی شعله زیاد سرخ شود.

 پیراشکی با خمیر آماده

 

پیراشکی با خمیر آماده
مواد لازم برای 30 عدد پیراشکی:
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
قارچ: نیم کیلو
زرشک: 2 قاشق غذاخوری
پیاز داغ:‌ 3 قاشق غذاخوری
رب: 2 قاشق غذاخوری
خمیر آماده پیراشکی: 2 بسته
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
آویشن و جعفری خشک: به مقدار لازم

طرز تهیه:گوشت را با پیازداغ مخلوط کرده و تفت می‌‌دهیم و سپس نمک، زردچوبه، فلفل و رب را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. مواد که کمی تفت داده شد، نصف استکان آب روی گوشت چرخ کرده می‌ریزیم و حرارت را تنظیم می‌کنیم و می‌‌گذاریم تا گوشت پخته شود. سپس قارچ را شسته و خرد کرده و در ظرف دیگری می‌ریزیم و به آن نمک و روغن و چند قطره آبلیمو اضافه کرده و روی حرارت زیاد می‌پزیم.

سپس قارچ، زرشک، جعفری و آویشن را هم به مخلوط گوشت‌چرخ‌کرده اضافه می‌کنیم. بعد از این ‌که آب گوشت چرخ کرده کاملا کشیده شد، از مایه گوشتی یک قاشق غذاخوری پُر وسط خمیر می‌‌گذاریم و دو طرف خمیر را روی هم می‌‌آوریم و کناره‌های آن را با انگشت چین می‌‌دهیم. حالا پیراشکی‌ها برای سرخ شدن آماده‌اند ؛ اما اگرخمیرآماده در دسترس ندارید، به روش زیر آن را تهیه کنید.
مواد لازم برای خمیر پیراشکی:
آرد: 2 لیوان
پودر خمیرمایه: یک قاشق غذاخوری
روغن جامد: 2 قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ: 2 عدد
نمک: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر پیراشکی: پودر خمیرمایه را در نصف استکان آب‌ولرم خوب حل می‌‌کنیم و می‌‌گذاریم نیم ‌ساعت بماند. سپس در ظرفی آرد را ریخته و تخم‌مرغ‌‌ها و خمیر مایه و نمک را مخلوط کرده و هم می‌زنیم. بعد روغن را به آن اضافه و خوب مخلوط می‌‌کنیم تا خمیر لطیفی تهیه شود و به دست نچسبد. اگر خمیر کمی شل بود و به دست می‌چسبید، کمی آرد به آن اضافه می‌‌کنیم، ولی آرد نباید آنقدر زیاد باشد که خمیر خشک و شکننده شود. خمیر را مدت یک‌ ساعت در جای گرمی می‌‌گذاریم تا ور بیاید (خمیر بعد از ور آمدن کاملا پُف می‌کند و پوک می‌شود).

پوست سیب زمینی سرخ کرده همراه با پنیر و ژامبون

 

مواد لازم برای 6 نفر:

سیب‌زمینی متوسط: 6 عدد
روغن زیتون
روغن کانولا
نمک و فلفل
ژامبون: 6 برش نازک
پنیر رنده شده چدار: 150 گرم
خامه ترش: ‌نصف پیمانه
پیازچه: ریز خرد شود

طرز تهیه:

1- ابتدا سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید و آن‌ها را با هر روشی که دوست دارید (فر یا مایکروویو) بپزید. اگر می‌خواهید با فر بپزید روی سیب‌زمینی‌ها را روغن زیتون بمالید و آن‌ها را درون فر به مدت یک ساعت با حرارت 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا درون آن‌ها خوب پخته شود و اگر از مایکروویو استفاده می‌کنید، روی آن‌ها را روغن زیتون بمالید و هر سیب‌زمینی را روی حداکثر حرارت به مدت 5 دقیقه بپزید.

2- همزمان با پختن سیب‌زمینی‌ها،‌ قطعات ژامبون را درون یک تابه با مقداری روغن، روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی‌که ترد شوند حرارت دهید. با استفاده از دستمال خشک‌کن آشپزخانه روغن‌های اضافی ژامبون را بگیرید، سپس آن‌ها را خرد کنید.

 3- سیب‌زمینی‌ها را از درون فر خارج کرده و بگذارید به اندازه کافی خنک شوند، ‌سپس آن‌ها را از درازا به دو قسمت تقسیم کنید و با استفاده از قاشق درونشان را تا نیم سانتی‌متر مانده به پوست خارج کنید.

 4- درجه فر را تا 450 درجه فارنهایت افزایش داده و بیرون و درون سیب‌زمینی‌ها را روغن کانولا بمالید و و به مقدار لازم روی آن‌ها نمک بپاشید وهر طرف آن‌ها را به مدت 10 دقیقه درون فر حرارت دهید. سپس آن‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شوند.

5- سیب‌زمینی‌ها را روی شبکه سیمی فر قرارداده و درون آن‌ها را فلفل و پنیر چدار و ژامبون سرخ کرده بریزید و آن‌ها را ‌2 دقیقه دیگر یا تا زمانی‌که پنیر آن‌ها ذوب شود حرارت دهید.

6- سیب‌زمینی‌ها را از فر خارج کرده و آن‌ها را درون ظرفی که از قبل آماده کرده‌اید، قرار داده و روی هر کدام از آن‌ها، مقداری خامه ترش بریزید. سپس روی خامه‌ها را به عنوان لایه آخر، مقداری پیازچه قرار دهید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد