دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

ترش کردن معده

ترش کردن معده یک زنگ خطر است


 « ترش کردن، سوزش گلو از علایم مشهود رفلکس اسید معده است و می‌تواند زنگ خطری برای سایر بیماری‌ها باشد.»

دکتر امیر حسین فقیهی در گفتگو با خبرنگار سامانه خبری«سلامت‌نیوز»، اظهار داشت:«غذا خوردن، خواب و بوی مواد غذایی باعث ایجاد حرکات دودی شکل و ترشح اسید در معده شده و دریچه‌ای که حدفاصل معده و مری قرار دارد ،مانع برگشت و رفلکس اسید به مری می‌شود.»

وی افزود:« این دریچه به صورت فیزیولوژیک در طول شبانه روز چندین مرتبه باز و مجدد محکم بسته می‌شود و درصورتی که دریچه حایل به دلایلی پایداری خود را از دست دهد، اسید به مری باز می‌گردد.»

این متخصص گوارش و کبد تصریح کرد:«با رفلکس اسید معده به مری، ترشحات بزاق به منظور کاهش و خنثی کردن خاصیت اسید افزایش می‌یابد. همچنین حرکات دودی مری، اسید را به معده باز می گرداند تا به بافت مری آسیب نرسد.»

فقیهی با بیان این که،ترش کردن، سوزش گلو از علایم مشهود رفلاکس اسید معده است، گفت:«بیماری‌های آلرژی، سینوزیت، گلودرد،سرفه مزمن، تنگی نفس و حتی آسم می‌تواند بر اثر رفلاکس اسید معده باشد که در مرحله اول باید این بیمار درمان شود تا بدن به داروها جواب دهد.»


این دانشیار مرکز آموزش درمانی رسول اکرم(ص)اظهار داشت:

 « در صورت عدم درمان این بیماری، مری ملتهب ومتورم می شود و لقمه غذا در گلو گیر می‌کند و سلامت شخص را به خطر می اندازد.»

وی خاطر نشان کرد:«کاهش وزن، خوردن غذاهای کم حجم، اجتناب از غذاهای چرب، فست فودها، قهوه، از جمله عوامل پیشگیرانه رفلکس اسید معده است.»


دانشیار مرکز آموزش درمانی رسول اکرم(ص)گفت:

  نویسنده: Admin
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد