پسته قند خون را کاهش می‌دهد
تهران - وزارت بهداشت اعلام کرد: پسته با کند کردن عمل جذب کربوهیدرات‌ها در بدن، موجب کاهش قند خون می‌شود.
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، طبق گفته محققان علم تغذیه خوردن یک مشت مغز پسته در روز نه تنها یک میان وعده سالم و مغذی است بلکه با کاهش روند جذب کربوهیدرات‌ها در بدن باعث کاهش قندخون نیز خواهد شد.
بنابراین گزارش ، مصرف پسته با مواد غذایی دارای کربوهیدرات بالا مثل نان سفید، روند جذب کربوهیدرات را کاهش داده و می‌تواند در کنترل دیابت مؤثر باشد.
این گزارش حاکی است پسته دارای مقادیر زیادی پروتئین گیاهی، مواد نشاسته‌ای غنی و مواد معدنی مهم مانند پتاسیم و منیزیوم است که وجود آن ها در بدن ضروری است.
این گزارش می افزاید: پسته همچنین برای تسکین اعصاب مفید بوده و وجود چربی اشباع نشده در آن باعث پایین آمدن سطح کلسترول بد (LDL) و بالارفتن سطح کلسترول خوب خون (HDL)‌ می‌شود، که این عمل برای سلامت قلب مفید است.