جلوگیری از سرطان خون به راحتی هر چه تمام
امروزه پزشکان به کسانی که از درد مفاصل رنج میبرند، داشتن یک دستبند مسی را توصیه میکنند و دلیل این امر را هم کمبود یون های مسی در خون ذکر میکنند که با تماس دستبندهای مسی با پوست بخشی از این کمبود جبران شده و از درد مفاصل کاسته میشود. ازسوی دیگر محققان، یکی از علتهای بروز بیماری آلزیمر را رسوب یونهای آلومینیوم در مغز عنوان میکنند.
تا
چند دهه پیش، مردم کشور ما رسم داشتند برای پخت غذا مخصوصاً خورشت و آش از
قابلمههای مسی استفاده میکردند و یک کفگیر آهنی داشتند به نام حسوم که
موقع پخت غذا دائم درون آن قرار میگرفت ...
هیچکس نمیدانست چرا باید این کفگیر درون قابلمه مسی قرار بگیرد، فقط میدانستند برای پخت غذا خیلی لازم است.
داستان
از این قراره که بدن (مخصوصاً مغز) برای سلامت و نشاط و کنترل اسیدلاکتیک و
کورتیزول به ٦ میلیارد یون مس نیاز دارد و به همین نسبت یون آهن.
کمبود یون مس باعث میشه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگی و کسالت کنید و
مدام دهندره کنید. در ضمن هیچ کارخانه دارویی نمیتونه از یون یک عنصر
برای شما قرص تهیه کنه ... و اونی که مثلاً به اسم قرص آهن به خورد شما
میدهند، شامل مولکول آهن هستش که برای بدن هیچ کاربردی نداره.
ولی
تا این جا بدونید که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسی، از یون آزاد شده
این ظرف استفاده میکنه و در بدن شما فوقالعاده احساس نشاط و انرژی ایجاد
میکنه دیگه از اون دهندرگی و خمیازه و کسالت خبری نیست و باعث طول عمر
مفید و سلامتی جسمی میشه.
ولی
یک دفعه توی دهه 60 و 70 دوره گردها با یک قیمت مناسب این قابلمهها را
خریدند و به جاش قابلمه آلومینیومی میدادند که بهش میگفتند روحی. هیچ کس
توی اون دهه نفهمید این همه قابلمه مسی کجا قراره بره؟
الان هم که ظرفهای استیل و تفلون اومده که مدعی هستند غذا توش زود میپزه
و به کف ظرف نمیچسبه. ولی مردم ما خبر ندارند که یونهای زیان بخش در این
ظروف عامل سرطان هستند و به راحتی یون سرب و آلومینیوم و ... میتونند در
جا، یک کودک ٦ ماهه را ظرف یک سال به بیماریهای کمبود خونی و سرطان و یک
فرد بزرگ سال را در طی ٥ سال به بیماریهای کبدی و خونی و طحال دچار کند و
بعدش هم سرطان.
من به همه
دوستان پیشنهاد میکنم حتماً برای پخت غذا (به خصوص غذاهای آبکی) از قابلمه
مسی و کفگیر آهنی استفاده کنند. حداقل برای یک بار هم شده تا ظرف سه روز
اثرش رو در بدن خودتون ببینید.
نکته جالب دیگه اینه که توی شمال ایران موقع پخت خورشت (مخصوصاً فسنجون) یک
تیکه آهن یا نعل اسب میاندازند وسط خورشت تا حسابی رنگ بگیره ... این کار
باعث آزاد شدن یونهای آهن و سلامتی بدن میشه. اگر دقت کنید مردم
مازندران و گیلان تقریباً در حد صفر دچار بیماریهای خونی و سرطان خون
میشن که دلیلش جبران کمبود یون آهن در خون اون هاست.