دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

علت سرد بودن مداوم دست و پاها چیست؟


علت سرد بودن مداوم دست و پاها چیست؟
 
سرد شدن دست‌ها ممکن است نشانه بیماری‌های دیگری مانند کم‌کاری غده تیروئید باشد.
 

به گزارش  جام نیوز،  افراد بر این باورند علت سرد بودن دست‌ها و پاها گردش نامناسب خون در بدن است. در واقع این عقیده خیلی هم نادرست نیست. دمای مناسب پوست انسان توسط رگ‌های خونی حفظ می‌شود. رگ‌های خونی، خونی را که سرشار از اکسیژن است، در سراسر بدن پخش می‌کنند.

زمانی که فشارخون پایین می‌آید، گیرنده‌های حسی پوست به مغز هشدار می‌دهند تا رگ‌های خونی را تنگ کند. این امر باعث می‌شود که میزان خونی که به پوست می‌رسد، کم شود تا گرما در بالاتنه انسان حفظ شود؛ جایی که تمام اعضای اصلی بدن را در خود جای داده است.

  در برخی افراد، تنگ شدن رگ‌ها با کوچک‌ترین تغییرات دمایی اتفاق می‌افتد. طبق یک تحقیق در این زمینه، این نوع عکس‌العمل بیشتر در میان زنان رایج است؛ یکی از دلایل آن بالا و پایین رفتن سطح هورمون استروژن است. هورمون استروژن نقش مهمی در تنظیم دمای بدن دارد.

  اگر حساسیت شدید به سرما دارید، ممکن است به بیماری Raynaud مبتلا باشید. در این بیماری نوک انگشتان دست‌وپا و همچنین نوک دماغ و گوش‌ها به رنگ سفید یا آبی درآمده و بی‌حس می‌شوند. بر اساس شدت علائمی که دارید، درمان‌های مختلفی انجام می‌گیرند؛ مانند پوشیدن دستکش‌ها و جوراب‌های بیشتر یا خوردن داروهایی که رگ‌های خونی را گشاد می‌کنند.

 

 علاوه بر این، سرد شدن دست‌ها ممکن است نشانه بیماری‌های دیگری مانند کم‌کاری غده تیروئید، لوپوس، دیابت، فقر آهن یا کمبود ویتامین B12 نیز باشد. پزشک شما ممکن است آزمایش‌هایی را انجام داده و دارو، ویتامین یا رژیم غذایی مناسبی را برایتان تجویز کند. با این حال، اگر تنها از سرد بودن دست‌هایتان شکایت دارید، با نوشیدن آب فراوان و افزایش فعالیت‌های خود سعی کنید دست‌های خود را گرم نگه‌دارید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد