سایت پرونسیون ، به تازگی فهرستی از قسمتهای آسیب رسان چند گیاه را منتشر کرده ؛ که کمتر کسی گمان میکند خوردن آن ها به بدن صدمه بزند .
تهیه فهرست این چند گیاه و میوه بعد از آن صورت گرفت که گزارشهایی در مورد آسیب آن ها به بدن منتشر شد .
به همین دلیل و با وجود تاکید صد در صدی دانشمندان نسبت به تغذیه گیاهی و طبیعی ، توصیه میشود از مصرف برگها یا هستههای ذکر شده در این فهرست خودداری کنید .
ساقه ترشمزه و مفید ریواس ، خواصی جدا از برگ آن دارد ؛ و از آن در تهیه غذاهای گوناگون استفاده میشود . اگرچه میتوان این ساقه را خام خواری کرد ، اما برگهای آن مسموم کننده هستند . دو ترکیب به نام اکسالیت و آنتراکوینون گلیکوسید در برگهای ریواس یافت شده که به بدن آسیب میرسانند .
حتما شنیدهاید که پوست گوجه فرنگی هضم نمیشود ، اما خوردن آن ایرادی هم ندارد ؛ و میتوانید گوجه فرنگی را با پوست میل کنید . با وجود این اگر کسی هوس خوردن پوست این صیفی را کرد ، باید بداند که دانشمندان دریافتهاند مادهای شیمیایی به نام گلیکوالکالید در برگهای گوجه فرنگی وجود دارد که مصرف آن میتواند باعث معده درد و بروز اختلالات عصبی شود .
بعضیها بعد از خوردن سیب ؛ دانههای آن را هم میجوند . آمیگدالین مادهای است سمی که در دانههای سیب یافت شده ، و رسیدن مقادیر زیاد آن به بدن مشکل ساز است .
۸۸ میلیگرم سیانید !!! وجود این مقدار سیانید در مغز این میوه کمی عجیب است . هسته ترک نخورده هلو ، معده درد ایجاد میکند و خوردن هستههای ترک خورده آن هم سلامت عمومی شما را تهدید میکند .
اسید پروسیک موجود در مغز هسته گیلاس نیز به بدن آسیب میرساند .
وجود مقدار زیادی از مادهای به نام سولانین ؛ دلیل سبزشدن سیبزمینی است . این ماده که سمی است ، میتواند روی سیستم مرکزی اعصاب تاثیر بگذارد . بنابراین سیبزمینی سبز شده را به هیچ شکلی مصرف نکنید ...