توصیه یک متخصص تغذیه درباره ماه رمضان؛
مواد غذایی مناسب برای وعده سحری

خبرگزای آریا- مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری توصیه نمی شود؛ زیرا مصرف مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین موجب ورود قند خون به داخل سلول ها و در نتیجه کاهش قند خون شده و فرد زودتر گرسنه می شود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از وب دا، سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: بهتر است در وعده سحری مقدار مناسبی سبزی های مختلف مانند سبزی خوردن مصرف شود؛ زیرا سبزی ها با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تامین ویتامین ها مواد معدنی و مورد نیاز بدن، از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می کنند.
دکتر زهرا عبداللهی افزود: برای تامین آب مورد نیاز پس از صرف افطار و تا قبل از خواب به تدریج انواع میوه، چای کمرنگ وسایر مایعات به ویژه آب برای جبران کم آبی بدن نوشیده شود.
وی تصریح کرد: عبادت هایی که بعد از افطار در ماه رمضان انجام می شود، به متابولیسم غذا کمک می کند؛ زیرا در نماز خواندن تمام ماهیچه ها و مفاصل درگیر هستند و می تواند جانشین یک ورزش با شدت متوسط باشد که کالری مصرف می شود.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: افراد باید از نوشیدن بیش از اندازه چای در وعده سحری اجتناب کنند؛ زیرا چای باعث افزایش دفع ادرار و از دست رفتن نمک های معدنی که بدن در طول روز به آن احتیاج دارد، می شود.
کد خبر: 20120721160950192