دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

دانستنی های زندگی

دانستنی های تغذیه،خانه داری،روان شناسی،زناشویی ،تربیتی ،علمی و....

داغ کردن آب در مایکروفر

داغ کردن آب در مایکروفر


یک فرد 26 ساله جهت درست کردن یک فنجان قهوه، یک لیوان آب را در مایکروفر قرار داد(کاری که قبلا بارها انجام داده بود).

دقیقا نمی دانم چه زمانی را روی دستگاه تنظیم کرد، اما به من گفت که قصد داشته آب به جوش برسد . وقتی که دستگاه خاموش می شود، ایشان لیوان محتوی آب را از مایکروفر خارج می کند. او می گوید وقتی لیوان را برداشتم، آب نمی جوشید،

اما بلافاصله تمام آب داخل لیوان به صورت انفجاری به صورتش پاشیده شد و لیوان سالم و خالی در دستش باقی ماند، تا زمانی که او لیوان را زمین انداخت . تمام صورتش تاول زد و دچار سوختگی درجه یک و دو گردید، به گونه ای که ممکن است جای زخم ها بر صورتش بماند. همچنین ممکن است بخشی از بینایی چشم چپ ایشان از دست برود.

زمانی که ایشان در بیمارستان بود، پزشک معالج ایشان گفت که موارد دیگری مشابه اتفاقی که برای ایشان افتاده، مشاهده کرده است . هیچگاه نباید آب خالص را به تنهایی در دستگاه مایکروفر قرار داد. اگر قصد گرم کردن به این روش را داریم، باید حتما چیزی درون لیوان قرار داده شود تا انرژی کسب شده توسط آب پخش گردد .

مثلا یک همزن چوبی یا چای کیسه ای یا چیز دیگر. اما به هر حال بهترین راه جوش آوردن آب استفاده از کتری است و نه مایکروویو .
 توضیح: یکی از افرادی که این مطلب را توسط ایمیل دریافت کرده، گویا برای  تایید صحت مطلب فوق به شرکت جنرال الکتریک طی ایمیلی آن را گزارش می دهد .
پاسخ
 شرکت جنرال الکتریک: از تماس شما متشکریم. خیلی خوشحال می شوم که بتوانم به شما کمکی کنم. ایمیلی که شما دریافت کردید صحیح است. آب یا هر مایعی که اشعه ی مایکروویو کسب می کند و به دمای جوش می رسد، الزاما همیشه به حالت جوشش حباب نمایان نمی شود ( و قل قل نمی کند).

بلکه ممکن است دمای بسیار زیادی کسب کند، اما همچنان بی حرکت و بدون حباب بماند و قل قل نکند. مایع یا آبی که دمای فوق العاده زیاد را توسط امواج مایکروویو کسب می کند، ممکن است پس از حرکت دادن و یا هم زدن و یا مثلا قراردادن چای کیسه ای در آن به حالت ظاهری جوشیدن برسد و قبل از آن هیچ نشانه ای از جوشیدن و دمای بالا از خود نشان ندهد .

برای جلوگیری از این اتفاق و جلوگیری از صدمه دیدن هرگز هیچ مایعی را به اندازه یک لیوان، بیشتر از دو دقیقه در مایکروویو قرار ندهید. همچنین بعد از خاموش شدن مایکروفر اجازه دهید سی ثانیه مایع همچنان در مایکروفر باقی بماند و آن را قبل از سی ثانیه بیرون نیاورید .

 اگر این مطلب را برای دوستانتان بفرستید شاید چندین نفر را از خطر نجات بدهید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد